DKK 85,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Anvendelig under alle forhold
2. Længere liv til din cykelkæde
3. Biologisk nedbrydelig

Et gammel ordsprog siger, at ingen kæde er stærkere end sit svageste led. Man kunne måske tilføje, at ingen cykel-atlet er bedre end sin cykelkæde. For sandt er det jo, at kæden betyder alt, når du cykler. Det er kæden, der skal sørge for, at den energi, dine ben overfører til pedalerne, ender, hvor den skal, i stedet for at gå tabt, før den når ned til hjulene.

Derfor kan vi næsten ikke sige tit nok, at det godt kan betale sig at give sin cykelkæde den bedst mulige pleje. Du ved sikkert, at der findes et utal af kædeolier, hvoraf nogle er designet til brug under våde/mudrede forhold, mens andre er beregnet til at blive brugt, når omgivelserne er tørre og støvede.
Måske har du af og til ønsket, at der fandtes en virkelig god kædeolie, som var god under alle forhold. Og nu har den tyske producent Liqui Moly hørt dine bønner!

Liqui Moly kædespray er nemlig anvendelig i våde/mudrede såvel som i tørre/støvede omgivelser. Og det kan jo ofte være en fordel, i et land som Danmark, hvor vejret ofte er omskifteligt.

Olien trænger langt ind mellem leddene i kæden, hvor den hæfter godt fast.
Resultatet er en meget langvarig smørende virkning. Og samtidig bliver kæden smudsafvisende, så nyt støv og andet snavs ikke så let sætter sig fast.
Ligesom mange andre af Liqui Molys produkter er denne kædespray biologisk nedbrydelig, pga. at den er baseret på vegetabilske olier.

Når du bruger Liqui Moly kædespray, gør du således noget godt, både for din
cykelkæde og for miljøet. Og så må vi heller ikke glemme, at du sparer penge, på den lange bane, fordi din cykelkæde holder længere!