Før DKK 65,00
DKK 35,00
SparDKK 30,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Meget effektiv under våde/mudrede forhold
2. Langvarig smøring og beskyttelse
3. Baseret på vegetabilske olier

Det er skønt at cykle, uanset årstiden. Men omvendt kan det ikke nægtes, at det danske vejr ofte er en fugtig omgang. Næsten lige meget, hvor du cykler, vil din kæde blive udsat for fugt og snavs. Dette gælder naturligvis i særlig grad, hvis du cykler i skoven, eller på grusveje, hvor føret kan være decideret mudret.

Hvis snavs og mudder får lov at sidde og tørre ind, bliver det hurtigt din cykelkædes værste fjende. Kæden vil blive træg, og over tid vil der udvikle sig rust. Et er, at man selvfølgelig bør sørge for jævnligt at rengøre sin kæde. Men der skal også smørelse til. Og kædeolie er ikke bare kædeolie.

Den tyske producent Liqui Moly har her skabt en fantastisk wet lube. Den er, som navnet antyder, designet til at blive brugt under våde og mudrede forhold. Denne fantastiske olie trænger dybt ind, og giver en meget langvarig smørende effekt, hvilket bevirker, at kæden går meget let og gnidningsløst. Samtidig beskytter olien mod korrosion, og forlænger derved din cykelkædes liv. Det betyder, at du sparer penge på den lange bane.

Liqui Moly Bike Chain Wet Lube er baseret på vegetabilske olier, og er dermed særdeles miljøvenlig. Olien er endvidere neutral overfor plastik, maling og metal-dele.

Hos Cykler.dk er vi glade for at kunne tilbyde produkterne fra Liqui Moly til vore kunder.

Besti din Liqui Moly wet lube kædeolie her på siden, eller kig ind i vores fysiske butik i Lemvig. Vi er altid klar til at vejlede dig.