Grip Grab Rebel Youngster Rugged Langfingret Handske

DKK 269,00
Ikke på lager
Derfor vil dit barn elske dem
1. Optimalt greb om styret, især ved MTB- og BMX-kørsel
2. God pasform, takket være velcro-lukning
3. Super smarte farver!

Cykling er, og skal være, for hele familien. De fleste danske børn lærer at cykle i en tidlig alder. Også på skovstier og MTB-spor kan børn være med, når man blot afpasser udfordringer efter børnenes alder, evner og fysik. Men naturligvis skal udstyret være i orden! Sikkerheden skal være i top. Men det må også gerne se cool ud!

Uden et godt, fast greb om styret går kontrollen tabt, og sikkerheden går fløjten. Hvor tit har man ikke hørt forældre, lærere og færdselsbetjente sige til børn, at de skulle holde ordentligt på styret? Det er derfor ikke uden grund, når den danske producent Grip Grab har valgt at skrive `Never lose your grip´ (Mist aldrig grebet), på fingerspidserne af de smarte Rebel Youngster sommerhandsker. Og disse lækre handsker er netop designet til at give et solidt greb om cyklens styr. Det sørger bl. a. det smarte silikone-print for. Da der som nævnt er tale om et par sommerhandsker, er de hverken forede, vind- eller vandtætte.

Den smarte velcrolukning sikrer, at handskerne sidder perfekt, selv omkring et par tynde barne-håndled. Og så må vi ikke glemme det seje, spraglede mønster på handskernes overside. Det skal nok tænde lyset i din lille MTB- eller BMX-rytters øjne!

Handskerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Materiale-sammensætning:

•70% Polyester
•15% Polyurethan
•10% Polyamid
•5% Elasthan

Med de lækre Grib Grap Rebel Youngster handsker har dit barn altid et godt greb om situationen, hvadenten det er på MTB-sporet eller på BMX-banen! Men husk også lige en god cykelhjelm, og evt. knæ- og albuebeskyttere!