Grip Grab Vindtæt Toe Cover

DKK 259,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske dem
1. Beskytter dine tæer mod vejrliget
2. Vindtætte og vandafvisende
3. Meget nemme at tage på

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske vejr ofte er temmelig omskifteligt. Det er en af de ting, der giver det danske vejr karakter. Men det kan heller ikke nægtes, at netop den megen vekslen mellem sol og byger kan være lidt af en udfordring for alle, der elsker at dyrke udendørs aktiviteter.  
Ingen bryder sig om følelsen af kolde tæer. Og særligt, når du cykler, betyder det meget, at dine fødder har det godt. Det er jo trods alt fødderne, du bruger, når du træder pedalerne rundt. Og naturligvis skal du ikke lade kolde tæer påvirke din performance i negativ retning! Derfor er vi mange, der er glade for, at der findes et firma, som hedder Grip Grab!

De vindtætte og vandafvisende toe covers er designet specielt til at blive brugt om foråret og om efteråret. De er særdeles nemme at tage på: Du trækker dem bare over dine sko, og så er forfod og tæer beskyttet mod elementernes rasen! Netop fordi sko-snuderne er dækket, er dette lækre toe cover så effektiv mod vindens chill faktor. De vandtætte materialer (80% polyester og 20% nylon), gør produktet særdeles behageligt at anvende under omskiftelige vejrforhold.
Grip Grab toe covers kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men de bør ikke tørretumbles eller stryges.

Med de lækre toe covers fra danske Grip Grab behøver du ikke få kolde fødder (hverken bogstaveligt eller i overført betydning) forud for en landevejs-etape i forårs- eller efterårsmånederne!

Når du har prøvet Grip Grabs toe covers, vil du forstå, hvorfor vi hos Cykler.dk er stolte af at være din Grip Grab-forhandler!