Få den rigtige beklædning!

Dansk virksomhed - dansk kvalitet
Hvis du ønsker handsker i slidstærk kvalitet, og med optimal komfort, så vælg et par handsker fra den danske producent Grib Grab. Virksomheden har specialiseret sig i innovative løsninger indenfor cykel-beklædning, designet til danske forhold.

Når vi taler om cykelhandsker, vil der ofte være tale om en form for kompromis mellem komforten og de isolerende egenskaber. En handske, der er meget tyk i materialet, isolerer typisk godt, men ofte vil det til gengæld gå ud over bevægeligheden. Sådan er det imidlertid ikke med handsker fra Grib Grab! Her bruger man nemlig kropsvarme som en integreret del af det innovative design.

Til mellemsæsonen kan vi anbefale model Hurricane, der er lavet af lette, vandtætte og åndbare materialer.
Når det bliver rigtig koldt, kan model Nordic være et godt bud. Her for du ekstremt varme, vandafvisende og vindtætte materialer, kombineret med et innovativt tre-fingers design. Handsken er desuden touch screen kompatibel.

Mange Grib Grab handsker er udstyret reflekser, som øger synligheden i mørke.

Danmarks bedste priser
Vil du have de billigste priser på nettet, så skal du komme forbi Cykler.dk - Prisgaranti på alle produkter i shoppen, det betyder at du bl.a. kan få en billig handske eller billige handsker! Finder du et produkt billigere hos en konkurrent, så kan du med fordel kontakte vores supportteam. Vi matcher selvfølgelig prisen, og samtidig får du vores gode service, som vi ikke tøver med at betegne som Danmarks bedste.

Fri fragt på ordrer over
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. I praksis betyder det, at de fleste af vore Grib Grab handsker kan sendes fragt-frit.  Hvis du køber en vare, der er billigere end 299 kr., så tjek vores gode fragt-priser.

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig beklædning
Denne talemåde har du med garanti hørt før. Og når du har købt din drømme-cykel, skal du så sandelig også have mulighed for at få glæde af den stort set året rundt! Med et par cykelhandsker fra Grib Grab passer du godt på dine hænder, når du cykler. Og dine hænder er jo, til syvende og sidst, et særdeles vigtigt aktiv.
Frys ikke fingrene, sved ikke på fingrene! Det er aldrig behageligt at blive udsat for kold luft, eller usandsynligt varm luft. Både kulde og sved kan være hårdt for dine hænder. Kold, tør luft kan gøre dine fingre stive, og udtørre huden på hænderne, måske med eksem til følge. Overdreven varme/sved kan give hudløshed og irritation. Derfor bør du altid vælge en handske der passer til den årstid, du nu kører i! Og man må sige, at Grib Grab har handsker til enhver situation.

Cykler.dk er altid klar med råd og vejledning
Hos Cykler.dk lever og ånder vi for cykling, og er altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det produkt, du har brug for. Så uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar på en snak om cykler og tilbehør.