DKK 319,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Behagelige, svedtransporterende materialer
2. Neon-farver og refleks-logoer giver øget synlighed
3. Nemme at opbevare i en lomme

Man behøver ikke opholde sig ret længe i et land som Danmark, for at opdage, at det danske vejr er omskifteligt. Det gælder stort set hele året, men måske i mest udpræget grad om foråret og om efteråret. Det er ligeledes tydeligt for enhver, at danskerne elsker at cykle. Faktisk er vi blandt de mest cykel-glade folkefærd i verden.

Men at cykle i et klima med omskifteligt vejr kræver den rette påklædning. Derfor er det godt, at vi har Grip Grab. Det danske firma har siden 2000 gjort sig bemærket med cykeltøj af høj kvalitet, og til rimelige priser.

Hvad er armvarmere egentlig?, vil nogen sikkert spørge. Tja, det er egentlig bare et par løse ærmer. Og sådan et par kan være ganske praktiske. Du kan køre i en kortærmet cykeltrøje, og hvis det er køligt i vejret, holder armvarmerne dine underarme varme. Hvis temperaturen stiger, trækker du bare armvarmerne af, og putter dem i en lomme.

Classic Thermo hi-vis armvarmerne er kendetegnet ved den distinkte neon-gule farve (high visibility = Høj grad af synlighed). Det giver, sammen med de reflekterende logoer, øget synlighed, når du cykler i mørke eller i tåge og usigtbart vejr (som det hedder i færdselsloven). Og så ser de da også super cool ud, når du drøner forbi konkurrenterne!

Materiale-sammensætningen er 85% polyester og 15% elastan. Polyester er kendt for sine fremragende svedtransporterende egenskaber, imens elastan gør stoffet strækbart. Armvarmerne holdes på plads af silikone-besatte ribber ved håndleddet og ved almuen.

Grip Grab Thermo Classic hi-vis armvarmerne kan maskinvaskes sammen med lignende farver, men bør ikke tørretumbles eller stryges.