Før DKK 249,00
DKK 199,00
SparDKK 50,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Let og praktisk at have med i cykeltasken
2. Op til 400 psi
3. Stort, præcist manometer

Du ved sikkert, at mange af de lidt dyrere cykler er udstyret med luftaffjedring. Det giver nemlig en god, præcis og silkeblød affjedring, som du vil sætte pris på, når MTB-sporet for alvor bliver vildt. En god affjedring giver bedre komfort, gør cykelturen sjovere, og resulterer i mindre træthed. Både forgaffel og bagdæmper kan være luftaffjedret.

Der er flere fordele ved at vælge en cykel med luftaffjedring: Dels sparer man noget vægt, i forhold til en traditionel forgaffel og/eller bagdæmper, som indeholder en metalfjeder, og dels kan luftaffjedring justeres, så den passer til din egen vægt. Det afhænger ganske enkelt af, hvor meget luft, du pumper ind. Og for at kunne pumpe, skal du naturligvis bruge en gaffelpumpe, som denne, der kommer fra den verdenskendte producent Bontrager.

Præcision betyder alt, når forgaffel og/eller bagdæmper skal pumpes op. Derfor et pumpen forsynet med et stort, præcist og letaflæseligt manometer, så du ikke er i tvivl om, hvornår du har pumpet den rette mængde luft ind. Kommer du til at pumpe lidt rigeligt, lukker du den overskydende mængde luft ud ved hjælp af pumpens afluftningsventil. Med den kan lufttrykket reduceres trinvist.  

Pumpens specielle gevind er designet til at slutte så tæt som muligt til forgaffel/bagdæmper, så mindst mulig luft siver ud.

Med denne pumpe kan du opnå et maksimalt tryk på hele 400 psi.
Den praktiske Bontrager gaffelpumpe vejer kun ca. 155 gram. Den er på det nærmeste uundværlig i garagen eller cykelskuret. Og hvis du skal ud på en længere cykelferie, er den bestemt også værd at have med i cykeltasken.