Pumpe SKS VX Compressor - Flere længder

Før DKK 69,00
DKK 59,00
SparDKK 10,00
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Klassisk cykelpumpe i lækkert design
2. Fås i flere længder
3. Yder op til 8 bar (115 psi)

Lige fra dengang, man begyndte at bruge lufthjul på cykler, har punkteringer været et evigt tilbagevendende problem. Alternativet, at køre på massive hjul, ville dog næppe heller være nogen behagelig løsning, idet massive gummihjul vil føles frygteligt hårde at køre på.

Du har måske hørt spøgefugle sige, at det tilsyneladende er sværere at lave punkterfrie cykeldæk end at sende mennesker ud i verdensrummet. Om dette udsagn er 100% sandt, er vel tvivlsomt. I vore dage findes der ganske vist dæk med en meget høj grad af punkteringsbeskyttelse. Men skal man være hudløst ærlig, så må man sige, at sålænge, der er luft i et dæk, vil det aldrig være helt utænkeligt, at dækket kan punktere.

Cykelpumpen har derfor altid været en vigtig del af snart sagt enhver cyklists udstyr. Og VX Compressor fra den anerkendte producent SKS er, i bund og grund, en klassisk cykelpumpe. Den er solid og effektiv, selv om den måske, ved første øjekast, ikke ser ud af meget.

Hvis din cykel stel er forberedt for montering af pumpe, er det bare at placere pumpen i holderen. Så er du godt rustet, hvis du skulle være uheldig at punktere.

Pumpen fås i flere længder. Husk at vælge den rette størrelse, hvis du bestiller her på siden. SKS VX Compressor kan yde at maksimalt lufttryk på 8 bar (115 psi). Pumpehovedet passer til alle typer ventiler.

SKS VX Compressor er konstrueret i slagfast plast, der gør pumpen både let og solid. Med den ved hånden kan du altid hurtigt få luft i dine dæk, så din dejlige cykeltur ikke skal spoleres af en irriterende punktering.