Før DKK 4.999,00
DKK 4.399,00
SparDKK 600,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk, velkørende og billig hybridcykel
2. 2x8-speed Shimano
3. Mekaniske Tektro skivebremser

Hvis du køber en god hybridcykel, er der gode chancer for, at du kun behøver have én cykel. Når hybridcyklen er blevet så populær her i landet, skyldes det sikkert ikke mindst, at denne cykel-type kan bruges til næsten alt (måske lige med undtagelse af den mest hardcore offroad-cykling, hvor mountainbiken er det eneste rigtige valg).

Kig f.eks. på 4. generation af Trek Dual Sport 1.

Her får du en både stærk og billig hybridcykel, men et let og solidt aluminiumsstel, som er lavet til at holde. Man ser, at det er en cykel, som er beregnet til daglig brug, mange år frem i tiden.

Affjedringen er der heller ikke noget at udsætte på. En 63 mm SR Suntour fjederforgaffel sørger for at absorbere vibrationer fra underlaget. Det betyder bedre komfort og mindre træthed, efter en lang dag på cyklen.

Uanset, hvilken type terræn, du kører i, kan du altid finde et passende gear. Det sørger en 2x8-speed Shimano geargruppe for.

De brede Bontrager-dæk giver et solidt greb i alle typer underlag. Og når der skal bremses ned, kan du trygt stole på de mekaniske Tektro skivebremser. Bremser af denne type giver god bremsekraft, selv når føret er vådt/glat. Og samtidig er mekaniske skivebremser med til at holde prisen nede, i forhold til de hydrauliske af slagsen.    

Trek Dual Sport 1, gen. 4 er, meget kort fortalt, en cykel, som klarer det meste, lige fra lange, daglige pendlerture, daglig transport i byen, over hurtige motionsture på landevej til eventyr ud i naturen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: