Før DKK 5.799,00
DKK 4.639,00
SparDKK 1.160,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og billig allround hybridcykel
2. 2x9-speed Shimano geargruppe
3. SR Suntour forgaffel med lockout

En hybrid cykel skal være både stærk og hurtig. Den skal kunne komme frem de fleste steder. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis den kan købes til en pris, de ikke smadrer budgettet!

Synes du, at det lyder usandsynligt, at sådan en cykel overhovedet findes? Så tager du fejl. For folkene hos amerikanske Trek er det umulige ikke andet end en udfordring. Det er sikkert derfor, at de har skabt hybridcyklen Dual Sport 2!

Med sit lette og stærke aluminiumsstel og den indvendige kabelføring fremstår Dual Sport 2 som lidt af en æstetisk åbenbaring. Men den kan meget mere at bare at være flot!

En Suntour NEX forgaffel sørger for glimrende affjedring, når terrænet bliver ujævnt. Og når du kører på asfalt, kan du låse forgaflen, ved hjælp af den hydrauliske lockout-funktion. De brede terrændæk gør, at denne cykel kan komme frem næsten overalt.

Gear er der nok af på Dual Sport 2. Den er nemlig udstyret med en 2x9-speed Shimano-geargruppe. Du har således et meget bredt gearområde at gøre godt med.

Men et er at kunne køre godt og hurtigt. Man skal også kunne standse, hurtigt og effektiv, når der er behov for det. Og det sørger de hydrauliske skivebremser for, at du kan.

Cyklen leveres uden ekstraudstyr, men er forberedt for montering af bl.a. skærme og bagagebærer. Et sæt gode lygter kan du selvfølgelig også få brug for.

Din nye cykel leveres i samlet og køreklar tilstand. Når du modtager den, er det bare på med cykelhjelmen, og så af sted på eventyr!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: