Yepp Barnestol Foran
Før DKK 899,00
Fås i 4 farver

Vælg Yepp -Sikkerhed og design er helt i top!

Den ypperste kvalitet for den højeste sikkerhed!
Da GMG (producenten af Yepp børnestole) blev stiftet den 21. Juni 1930, startede de først produktionen op i 1934. Over 80 års erfaring har resulteret i børnestole  der er både komfortable men også absolut sikre. Børnestole der er lavet til at bære de vigtigste personer i hele verdenen: vores børn!

Firmaet har gennem sine mange år med produktion produceret og solgt mere end 4 millioner for og bagstole i utallige modeller og mønstre!

Siden år 2009 hvor Yepp børnestolene blev introducerede i 2009 har Yepp barnestolene/cykelstolene modtaget en masse priser for bl.a. deres design herunder fra fx Cykel-innovationsprisen, Red Dot Design prisen, Good Industrial Design prisen – bedst i kategorien og som den absolut vigtigste forbrugerpris Baby Innovativeaward i 2011.

I 2012 vandt Yepp Maxi en stor test i forbrugerbladet TÆNK, som gør den til det absolut sikre valg, hvis man ønsker en børnestol med fokus på sikkerhed!

Prisgaranti på børnestole
Vi garanterer at vi har de laveste priser på markedet, skulle du mod forventning finde den billigere et andet sted kan du kontakte os og vi på stedet matche prisen, og kombinerer den med vores gode service!

Fri fragt på ordre over 299 kr.!
Vi giver altid gratis levering på ordre(r) over 299 kr. dette gør at du får en endnu lavere pris! Vær sikker på du får den absolut laveste pris og køb fra Cykler.dk!