DKK 299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske dette beslag
1. Let og solidt stål-beslag til barnesædet
2. Passer til bagagebærere på 11-17 cm i bredden
3. Kan let flyttes fra èn cykel til en anden

I årtier har barnesæder til montering på cyklens bagagegærer været med til at opfylde det daglige transport-behov for travle småbørnsforældre. Og sådan er det heldigvis stadig! I et solidt barnesæde sidder barnet sikkert og komfortabelt, og kan følge med i alle de mange spændende ting, i kører forbi. Husk i øvrigt cykelhjelm, både til dig selv og til junior!

Hvis du vælger et Yepp Maxi barnesæde, får du et produkt af højeste kvalitet, som lever op til alle gældende sikkerhedsmæssige standarder. Men sædet skal også sidde godt fast på bagagebæreren. Og til det formål har vi dette smarte Yepp Easyfit beslag, som er udført i en stærk stålkonstruktion. Beslaget kan monteres på langt de fleste bagagebærere. Blot skal bagagebæreren kunne bære 25 kg., og bredden skal være mellem 11 og 17 cm. Selve beslaget vejer kun cirka et kg.

Det praktiske Yepp beslag monteres let og hurtigt ved hjælp af den medfølgende 5 mm umbrako-nøgle (skruer til monteringen medfølger ligeledes). Det smarte ved dette beslag er, at det meget let kan på- og afmonteres, så man f.eks. kan flytte beslaget fra mors til fars cykel, alt efter behov. Så behøver man kun købe et enkelt beslag. Du får således en både nem og billig løsning, som kan holde til daglig brug, langt ud i fremtiden. Når junior bliver for står til at sidde i barnesædet, kan lillebror eller lillesøster overtage pladsen. Yepp Easyfit beslaget skal nok holde.

Med dette solide og funktionelle beslag har du mulighed for at give dit barn mange gode og sikre cykeloplevelser, samtidig med at det daglige behov for transport til og fra daginstitutioner mm. opfyldes.  

Se mere i den vedhæftede monteringsmanual.