MUC-OFF E-Bike Wet Lube 50 ml

DKK 79,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Super kædesmøring til brug i vådt føre
2. Mindsker friktion og slitage
3. Skånsom mod miljøet

At det danske vejr ofte er temmelig fugtigt, er ikke nogen hemmelighed. Derfor har du brug for en god wet lube, et smøremiddel designet specielt til at beskytte din kæde i vådt vejr. Det gælder ikke mindst, hvis du kører på elcykel, hvor kæden udsættes for ekstra belastning, pga. momentet fra motoren. Cykelkæder er ikke gratis (selv om Cykler.dk tilbyder dem til gode priser), så de er værd at passe godt på.

Fra producenten Muc-Off kommer Ebike Wet Lube, specielt udviklet til kæder på elcykler. Dette innovative produkt giver perfekt smøring og beskyttelse af din kæde, når vejret er fugtigt. Friktionen mindskes, slitagen aftager, og gearskiftene bliver dejligt bløde og gnidningsløse.

Produktet indeholder bornitrid, en keramisk komponent, der lægger en beskyttende hinde over kædens led, så den smørende effekt holder længst muligt, samtidig med, at kæden bliver vand- og smudsafvisende.  

Sådan gør du:

Sørg for, at kæden er ren og tør
Ryst flasken kraftigt
Påfør produktet, så hele kæden er dækket jævnt
Smøring bør ske3-4 timer før cykelturen påbegyndes
Undgå, at smøremidlet kommer i kontakt med bremserne!
Tør overskydende smøremiddel af med en mikrofiberklud
Opbevar produktet på et køligt sted

Det er værd at bemærke, at Muc-Off prioriterer miljøvenlighed meget højt. Alle firmaets produkter er, så vidt muligt, baseret på biologisk nedbrydelige stoffer. Og deres smøremidler er uden petroleumsbaserede olier. For som folkene hos Muc-Off selv siger: Hvem gider cykle rundt i en verden, der er totalt smadret? Hos Cykler.dk er vi fuldstændig enige. Og vi er stolte af at kunne tilbyde Muc-Offs produkter til vore kunder!