MUC-OFF Wet Weather Lube 400 ml

DKK 139,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Super smøring og beskyttelse af din kæde, når føret er vådt
2. Nedsætter slitage
3. Biologisk nedbrydeligt produkt

Vi siger det lige så tit, vi kan se vores snit til det: Kæden er noget af det vigtigste på din cykel. Uden den kom du ingen vegne. Og hvis kæden ikke er i orden, hvordan skal din performance og din generelle cykeloplevelse så kunne blive god? Når din kæde fungerer, som den skal, skænker du den måske ikke mange tanker, men når den ikke gør, skal du nok opdage det. Det kan derfor godt betale sig at rengøre og pleje sin kæde. Så sparer du også penge på vedligeholdelsen, på længere sigt!

Her hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl: Når talen falder på rengøring og pleje af cykler, så siger vi Muc-Off!

Det er ikke mindst, når det danske vejr viser sig fra sin vådeste side, at det gælder om at beskytte cykelkæden godt: Vand og mudder er blandt kædens værste fjender. Derfor har Muc-Off designet den super effektive Wet Weather Lube. Dette produkt trænger helt ind i hvert eneste af kædens led, og danner en beskyttende og smørende film, der nedsætter slitage, virker vandafvisende, og giver silkebløde gearskift og tårnhøj performance.  

Sådan gør du:
•Gør kæde, tandhjul mm. grundigt rene, før produktet påføres
•Lad kæde, tandhjul mm. blive helt tørre før påføring af produktet
•Ryst dåsen grundigt. Påføres bør ske ved stuetemperatur
•Sprøjt en moderat mængde Wet Weather Lube på kæden, imens du kører baglæns med pedalerne
•Tør overskydende Wet Weather Lube af med en klud, og lad helst cyklen stå natten over, så produktet kan virke

Derefter skulle din cykling gerne gå som smurt, bogstaveligt talt. Der er værd at nævne, at Wet Weather Lube Aerosol er biologisk nedbrydeligt, og indgår i Muc-Offs Project green serie af miljøvenlige produkter.