DKK 299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske dem
1. Solide plast-skærme med stålstivere
2. ASR-beslag modvirker blokering af hjulet
3. Til 28´´ hjul (maks. bredde 45 mm)

Et sæt gode skærme kan være fornuftigt tilbehør på din cykel. Til trekkingcykler og citybikes kan vi f.eks. anbefale disse smarte og solide helskærme . Skærmene indgår er faktisk også en del af nogle af de tilbehørspakker, som vi hos Cykler.dk tilbyder til kunder, der køber citybikes.

Skærmene ser ud som almindelige aluminiumsskærme, men de er faktisk lavet i hård plast. Dette gør dem solide og vejrbestandige, samtidig med, at de kun vejer ganske lidt. Desuden er skærmene udstyret med stærke stivere i rustfrit stål.
Som en lille ekstra detalje er skærmene udstyret med ASR-beslag. Både stivere og ASR-beslag minimerer risikoen for, at hjulet blokerer, hvis du f.eks. skulle få en gren i hjulet.

Disse lækre skærme er ideelle til dig, der cykler med 28´´ hjul på din cykel. Maks. profilbredde er 45 mm.

Monteringen er utroligt nem: Der lige et par møtrikker, som skal fastgøres vha. en umbrakonøgle. Men hvis du ikke føler, at du selv er i stand til at klare monteringen, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores værksted.

Skærmene er vedligeholdelsesfrie, men det kan være en god idé at tørre dem af med en fugtig klud, når der er blevet snavsede.