DKK 179,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Smart og funktionel forskærm til Rockshox ZEB forgafler
2. Beskytter mod sprøjtende vand og mudder
3. Meget nem og holdbar montering

Det danske vejr kan være drilsk, ikke mindst, når det handler om aktiviteter som cykling. Og hvis du cykler meget offroad, kender du sikkert alt til at drøne af sted, ned ad MTB-sporet, imens vand og mudder står dig om ørerne. Og ja, det er en fed fornemmelse, når man forlader asfaltvejen, og begiver sig ud i den frie natur. Her er det kun dig, din cykel og kampen mod elementerne.

Men lad os bare være ærlige: Uanset, hvor hardcore en MTB-rytter, man er, så bliver det ikke ved at være super fedt at få vand og mudder slynget op i ansigtet, når man virkelig giver den fuld gas på MTB-sporet. Her kan er forskærm gøre god gavn.

Din cykel bliver bestemt ikke mindre hardcore af, at du monterer en forskærm. Og da slet ikke, når forskærmen hedder Rockshox Zeb Mudguard. Som noget helt naturligt er forskærmen kompatibel med alle Rockshox ZEB forgafler, og den monteres let, ved hjælp af 3 bolte, så den sidder godt fast, og kan klare selv de værste bump og vibrationer. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at din forgaffel og forskærmen var lavet ud i et!    

Du kommer nok stadig til at skulle vaske dit cykeltøj efter en dejlig, lang tur i skoven.  Men du slipper for mange af generne ved at få sprøjtet vand og mudder op i ansigtet. Så på den lange bane (eller vel rettere: På de endeløse MTB-trails) er de 179 kr. givet ganske godt ud!

Som nævnt er forskærmen meget let at montere. Men skulle du alligevel have brug for hjælp til monteringen, stør vort team af dygtige cykelmekanikere klar til at assistere dig!