Giordana - Ben beklædning af de bedste materialer!

Hvorfor overhovedet køre med cykelshorts?
Der er flere gode grunde til at køre med cykelshorts. De fleste cykel-atleter oplever før eller siden at pådrage sig et smertefuldt sadelsår. Og har man først én gang prøvet det, så ved man, hvor ondt, det kan gøre. Man kan være nok så hardcore, men man kan nu ikke yde helt det samme, når det gør ondt, bare at sætte sig i cykelsadlen. Et par gode cykelshorts er udstyret med en blød pude, som skåner den følsomme hud på din bagdel, og giver øget komfort. Noget andet er, at et par cykelshorts er designet til at sidde lige tilpas kropsnært, hvilket giver mindre friktion, hvorved risikoen for sadelsår mindskes.

Et par gode cykelshorts vil desuden give bedre bevægelsesfrihed end de fleste almindelige bukser/shorts. Endelig er det værd at nævne, at cykelshorts er lavet i åndbart stof, så du let kan komme af med sveden.  

Hvilke typer af Giordana cykelshorts findes der?  
De fleste Giordana cykelshorts er bibshorts, hvilket vil sige, at de bliver holdt oppe af et par seler, i modsætning til andre typer shorts, som holdes oppe af et elastisk bånd omkring taljen. Hvis du ikke har prøvet et par cykelbukser før, anbefale det generelt, at du starter med at prøve et par bibshorts. Selerne sikrer, at bukserne bliver siddende, hvor de skal. Og samtidig undgår du det ubehag og den hudirritation, som godt kan opstå, hvis man benytter cykelshorts af den type, der holdes oppe af et bånd omkring taljen.

Hvilke modeller af Giordana cykelshorts tilbyder Cykler.dk?
Hos Cykler.dk tilbyder vi et bredt udvalg af cykelshorts fra Giordana. Af bibshorts kan vi f.eks. tilbyde
Silverline bibshorts, som bl.a. har en 3 lags pude med aloe vera.

I topklassen finder vi eksempelvis FRC Pro bibshorts. Men vi har også flere andre modeller i vort sortiment.

Hvorfor skal jeg købe Giordana cykelshorts hos Cykler.dk?
Hos Cykler.dk er alle ansatte passionerede cykel-atleter. Vi lever og ånder for cykling, og er altid klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det par Giordana cykelshorts, der kan give dig masser af komfort og performance, langt ud i fremtiden.
Husk også, at når du bestiller varer for 299 kr. eller derover på Cykler.dk, så sender vi din ordre, kvit og frit.
Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os, enten på mail: info@cykler.dk eller pr. tlf.:77340818. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at lægge vejen forbi vores fysiske butik i Lemvig, og evt. få en kop kaffe og en god cykel-snak!