Hvilket tilbehør har jeg brug for?
Det afhænger naturligvis af, hvor meget, du cykler, og under hvilke forhold. Et par cykelhandsker er noget, de fleste har brug for. Og på Cykler.dk finder du et bredt udvalg af handsker, både til sommer og til de koldere årstider.
Ben- og armvarmere kan være et fornuftigt supplement til hhv. cykelshorts og kortærmede cykelshorts. Det samme kan sigs om knævarmere, som holder dine knæ varme, så du performer bedre, og risikoen for knæskader minimeres.

Hvilket Giordana tilbehør tilbyder cykler.dk?
Hos Cykler.dk finder du et meget bredt udvalg af tilbehør fra Giordana. Til sommerbrug har vi eksempelvis de lette og praktiske Versa handsker, imens de smarte G-shield Thermal Gloves er særdeles anvendelig om foråret og om efteråret.

Når det gælder knævarmere, kan du vælge mellem Super Roubaix og de lidt dyrere G-shield. Sidstnævnte har fået en særlig nanobehandling, som gør den vand- og vindafvisende.

Hvis du vælger at supplere dine cykelshorts med et par Super Roubaix benvarmere, kan du bruge dem det meste af året.
Med et sæt Phantom skoovertræk kan du beskytte dine cykelsko mod vand og snavs.

Hvorfor er Cykler.dk Danmarks bedste forhandler af tilbehør fra Giordana?
Hos Cykler.dk brænder alle vore ansatte for cykelsport, og vores højeste målsætning er at give dig den bedste mulige service. Vier først tilfredse, når kunden er tilfreds! Hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, enten på mail: info@cykler.dk, pr. tlf.: 77340818, eller ved at kigge forbi vores fysiske butik i Lemvig.
Ved bestilling på Cykler.dk, giver vi frifragt på alle ordrer på 299 kr. og derover.