Giordana - Fantastisk italiensk kvalitet!

Hvorfor skal jeg vælge Giordana?
Giordana blev grundlagt helt tilbage i 1979, og utallige cykel-atleter verden over har lært at værdsætte dette fantastiske tøjmærke. Cykeltøj skal være tætsiddende og aerodynmisk, uden at man behøver gå på kompromis med den generelle komfort. Og de kriterier opfylder Giordanas produkter til fulde. Når du vælger Giordana, ved du, at du får cykeltøj, hvor performance, komfort og slidstyrke går op i en højere enhed.

Hvilke Giordana cykeltrøjer/-jakker finder jeg på Cykler.dk?
På Cykler.dk finder du et ganske bredt udvalg af produkter fra Giordana. Hvad du skal vælge, afhænger naturligvis af dine personlige ønsker og behov. Er du på udkig efter en kortærmet jersey, kan vi eksempelvis anbefale Silverline Jersey eller Fusion Jersey. Silverline Jersey findes også i en Langærmet udgave. Et andet godt bud på en langærmet jersey kunne være G-shield Jersey.

Hvorfor skal jeg købe Giordana cykeltøj hos Cykler.dk?
Cykler.dk er Vestjyllands største cykelbutik, og alle være medarbejder har en stor passion for cykling. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Hvis du er i tvivl om noget, eller i øvrigt har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@cykler.dk, ring på 77340818, eller kig forbi vores fysiske butik i Lemvig.

Og slutteligt skal vi da lige nævne, at vi giver fri fragt på alle ordrer til 299 kr. eller derover!