Specialized S-Wrap Styrbånd

Før DKK 119,00
DKK 104,73
SparDKK 14,28
Levering 1-2 dage
Derfor vil du elske den
1. Kork-EVA-skum og elastomer-gel
2. Optimal komfort og vibrationsdæmpning
3. Meget let at montere

Din cykel leveres naturligvis med styrbånd (beviklingen på styret). Men det kan selvfølgelig ske, at dit styrbånd trænger til udskiftning, pga. slitage, eller fordi det er blevet beskadiget i forbindelse med et styrt. Eller måske vil du bare gerne have et styrbånd, der er lidt bedre, end det, der sad på dit cykelstyr, da du fik cyklen. Styrbåndet har til dels til formål at give dig noget godt at holde fast i, så du ikke bare skal holde i styrets aluminium eller carbon, og dels kan et godt styrbånd medvirke til at dæmpe de vibrationer, som du ikke kan undgå at komme ud for, når terrænet bliver barskt. Når det gælder om at absorbere vibrationer, er `cork-tape´, særdeles effektivt.

Men når man kender lidt til producenten Specialized, ved man også, at deres forskere altid stræber efter at gøre tingene lidt (eller meget) bedre. Og det har de også haft held til at gøre, når det drejer sig om styrbånd.

Specialized S-Wrap handlebar tape er et special-fremstillet styrbånd, i 2-lags kork-/EVA-skum, Dette lækre lavprofil-materiale gør styrbåndene meget nemme at montere. Styrbåndet giver en utroligt god dæmpning af vibrationer, ikke mindst takket være den fantastiske elastomer-gel. Det betyder bedre komfort, og mindre træthed i hænderne.

Og lad os være ærlige: Det med styrbånd handler også i nogen grad om, at det gerne må se smart ud. De professionelle foretrækker ofte hvide styrbånd, imens mange almindelige motionister gerne vil have sort, som er mindre sart overfor snavs.
Hos Cykler.dk kan du få det lækre Specialized S-Wrap styrbånd i enten sort, hvid eller rød.