Før DKK 22.999,00
DKK 17.249,25
SparDKK 5.749,75
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rigtig fin trail-MTB, med meget let ramme
2. Skøn affjedring
3. 1x12-speed Sram SX Eagle geargruppe

Kravene til en virkelig god trail-MTB er mange. Det gælder ikke mindst, når vi bevæger os op i den til tider noget hårde prisklasse på den tunge side af de 20000 kr. Cyklen skal være både let og stærk, og have fremragende terræn-egenskaber, så du kan komme frem alle vegne. Samtidig skal affjedringen være tiptop, og geargruppen skal være både driftssikker og brugervenlig, med et tilstrækkeligt bredt gearområde.

Ved tanken om alle disse mange krav er det lige før, man kan få sved på panden, allerede før man har sat sig i cykelsadlen. Men læs med nedenfor. Her vil du nemlig møde den nye Stumpjumper Alloy, Specializeds nyeste bud på en virkelig fin full suspension trail-cykel!

Alloy betyder legering, og da folkene hos Specialized designede rammen til denne lækre cykel, bestræbte de sig på at finde frem til en både let og stærk legering, der kunne danne basis for en meget hurtig MTB. Og man må sige, at det lykkedes til fulde! Rammen er desuden designet ud fra den størrelses-specifikke Rider First-teknologi.

Affjedringen på Stumpjumper Alloy er et kapitel for sig: Forgaflen er en RockShox 35 Silver Solo Air luftforgaffel, med 140 mm vandring. Den har den fordel, at den kan indstilles efter din vægt. Det handler ganske enkelt om, hvor meget luft, du pumper i forgaflen. Også bagdæmperen er værd at nævne: Det er en X-fusion 02 Pro RL. Såvel forgaffel som bagdæmper har naturligvis lockout, hvilket især kan være en fordel på længere flade strækninger. Komforten er således i top, under alle forhold.  

En Sram SX Eagle 1x12-speed geargruppe giver dig et dejligt bredt gearområde at gøre godt med, samtidig med, at du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på. Nemt, enkelt og funktionelt.

Vi har sagt det så tit: God kontrol over cyklen betyder alt! Derfor er det godt, at du altid kan stole på de hydrauliske Tektro Gemini skivebremser.

Drag ud på eventyr på en Specialized Stumpjumper Alloy!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: