DKK 20.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. stærk og velkørende elcykel til daglig transport
2. Masser af praktisk udstyr
3. 1x9-speed Shimano geargruppe

En elcykel er god at have. Det er der stadig flere danskere, der synes. Og hos CUBE i sydtyske Waldershof kan man heldigvis også lave andet end mountainbikes. Se blot på den lækre Touring One Hybrid 400!

Indbygget i det lette og stærke aluminiumsstel finder du det 400 Wh. store Bosch Powertube batteri, som giver strøm til den stærke 3-generations Bosch Performance centermotor, som yder hele 65 Nm., hvilket er mere end tilstrækkeligt til de typer af terræn, man typisk kommer ud for her i Danmark.

Apropos terræn, så skal vi ikke glemme at nævne den stærke og brugervenlige 1x9-speed Shimano geargruppe, som gør, at du altid kan finde et passende gear at køre i. De brede Schwalbe-dæk er monteret på CUBEs egne Tubeless Ready fælge.

På det letaflæselige Bosch Purion-display kan du let aflæse alle data.

CUBE Touring Hybrid One 400 leveres med masser af lækkert udstyr: Skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. På bagagebæreren kan du også vælge at anbringe et barnesæde. Og har du brug for en cykelanhænger, så kan elcyklen også trække sådan én. Husk i øvrigt cykelhjelm, både til dig selv og til junior. Også, når barnet transporteres i en cykelanhænger.

Endelig skal vi nævne de hydrauliske skivebremser. Der er her tale om de kendte og populære Shimano BR-MT 200, som flere af verdens mest kendte cykelproducenter anvender på et utal af forskellige cykel-modeller. Med hydrauliske skivebremser får du en helt anderledes solid, hurtig og præcis bremsekraft end den, man kender fra de almindelige fælgbremser som traditionelle hverdagscykler almindeligvis er forsynet med. Det gælder ikke mindst, når føret er vådt og/eller glat.  

CUBE Touring Hybrid One 400 er det ideelle transportmiddel til bykørsel, pendling eller en tur ud i det blå!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: