DKK 7.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 389,00)
Se mere
(+ DKK 569,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Trek X-Caliber 8 - cyklen der koster det same som en simpel hardtail, men præsterer som en af de dyre. X-Caliber 8 er storebroren til den forrige model i serien. Den har fået forbedret SRAM SX Eagle 12 speed gearskifter,  SRAM SX Eagle krank og SRAM kæde. Udover det er X-Caliber 8 bygget på en Alpha Gold Aluminiums ramme med konisk kronrør og indvendig kabelføring til gear og sadelpind. Luft forgaffel fra RockShox med 100mm vandring, klar til at blive indstillet til din vægt og kørsel.
X-Caliber 8 kommer med smart wheel sizing der gør cyklen får de optimale hjul i forhold til størrelsen.
Med X-Caliber 8 får du en cykel der klar til skoven og giver dig lidt ekstra cykel for pengene, med boost navbrede og indvendig kabel føring er den allerede fra starten klar til opgraderinger. Derudover er den også velegnet som hverdagscykel da den har beslag til bagagebærer og støttefod. Den indvendige kabelføring gør den nem at rengøre og giver et stilrent look.
Historien om Trek Starter tilbage i 1976 da Richard Burke ville lave kvalitets cykler men når man ikke havde penge til at købe et mærke må man lave sit eget, og det startede  i en lade hvor de kun var 5 mand på lønningslisten, i det første år lavede de 5 mand 904 stålstel til turcykler. Og det lagde grundplanen for alt hvad Trek er i dag, nemlig kvalitet og omhu for de små detaljer der gør sig også synligt i dag selvom Trek er et af de allerstørste cykelmærker i hele verdenen. Trek er idag

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: