Før DKK 32.799,00
DKK 28.239,00
SparDKK 4.560,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Super hardtail MTB til XC-entusiasten
2. FOX luftforgaffel med lockout
3. 1x12-sped Shimano XT geargruppe

Vi er mange, som elsker at køre cykelcross-løb. Og lad os bare være ærlige: Det ER sjovest, nå man vinder! Og vil mn gøre sig håb om at vinde løb, må man have en ordentlig cykel!

Hils på Procaliber 9.8 fra Trek. Her får du en MTB designet til dig, der elsker at køre XC racing, Og at vinde løb, ikke mindst!

Det lette og stærke stel er udført i OCLV mountain carbon. Der er indvendig kabelføring, samy knock block. Hvis du styrter, vil knock block-funktionen forhindrer, at styret drejer hele vejen rundt, og evt. beskadiger kabler og/eller slanger. Endelig skal vi også nævne, at stellet er forsynet med IsoSpeed afkoblingsled, som er med til at dæmpe vibrationer fra underlaget.

Forgaflen er en 100 mm FOX Performance 32 Step Cast med luftaffjedring og lockout-funktion. Med en luftforgaffel sparer du vægt, i forhold til en traditionel fjederforgaffel, og desuden kan du tilpasse forgaflen efter dine personlige behov. Forgaflen pumpes med en gaffelpumpe.

En 1x12-speed Shimano XT geargruppe overfører kraften fra dine tråd til de brede Bontrager-hjul, som naturligvis er tubeless ready, så du kan vælge at køre slangeløst. Geargruppen er stærk og brugervenlig, om gearområdet har en fin bredde.

Et sæt stærke hydrauliske skivebremser (Shimano Deore XT-M8100) sikrer, at du altid kan bremse, selv når sporet for alvor er mudret, eller sneen ligger højt på vejen.

På en Trek Procaliber 9.8 er du klar til at flyve over målstregen i ethvert XC-løb!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: