Sadeltasker
Typer
Pris
Mærker

Specialized Sadeltasker

Herunder finder du vores udvalg af sadeltasker fra Specialized!

Med en sadeltaske har du altid en cykelslange, din telefon, nogle penge, cykelværktøj eller noget helt femte, ved hånden når du er ude på landevejen i skoven. En sadeltaske er en investering du aldrig vil fortryde, og du finder forskellige størrelser og prisklasser, du finder en sadeltaske fra Specialized til dit behov!

Specialized Power Arc Expert
Størrelser på lager:
143mm, 155mm

Hav det nødvendige lige ved hånden med Specialized!

Et sikkert hit hos alle cyklister
Uanset om du blot bruger din cykel i hverdagen, om du tonser en masse timer i skoven, eller sluger hundredevis af kilometer på landevejen, så er cykelsadlen noget man kan bruge. På den måde har du altid en slange, cykelværktøj eller personlige ejendele med på cykelturen!

Stort udvalg af sadeltasker fra Specialized!
Vi har flere forskellige sadeltasker fra Specialized, så du finder den sadeltaske der passer til dit behov og til dit budget. Vi har flere forskellige størrelser, og er du i tvivl om hvilken sadeltaske du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 08 18 eller på mail: info@cykler.dk.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk