Før DKK 1.899,00
DKK 1.466,00
SparDKK 433,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lillebror til eksklusive S-Works
2. Stiv carbon-sål
3. Super performance og pasform

Specialized Recon 3.0 MTB-skoene er det tætteste, dun kan komme på topmodellerne i S-Works-serien, hvis du ikke har noget ønske om at købe et par sko di den højeste prisklasse.

Inspirationen fra S-Works er da også ganske tydelig: Her er der i høj grad lagt vægt på performance, komfort, lethed og stil.

Resultatet er blevet et par sko, der må siges at være noget nær perfekte til både gravel- og XC-ryttere.

Specializeds egen Body Geometry Fit teknologi er blevet brugt til at designe disse sko. Det sørger dels for sublim performance, og dels for optimal komfort, så du sagtens kan holde til at have skoene på, selv i mange timer ad gangen.

På Recon 3.0 får du en solid, stiv carbon ydersål, kombineret med en glasfiber-forende. Dette giver en uovertruffen kraftoverførsel, der sikrer, at hver eneste watt, du hamrer ud, ender, hvor den skal!

Designet er ganske lækkert, og den aerodynamiske pasform justeres let ved hjælp af de to Boa L6 spænder. Dette kan endda gøres, imens du sidder på cyklen!

SlipNot belægning er naturligvis standard på disse sko. Den sikrer et godt greb i underlaget, når du går. I disse sko kan du stå fast, både på asfalt og på den mest mudrede skovbund.

Skoene har 2-bolts klamper, så de passer til langt størstedelen af MTB-pedalerne på det danske marked.

Det er ingen hemmelighed, at man skal stå tidligt op, hvis man vil konkurrere med topmodellerne i Specializeds S-Works-serie. Men i betragtning af, at Recon 3.0 er over 1000 kr. billigere, så må vi nok sige, at lillebror Recon 3.0 gør det særdeles fornuftigt!