Specialized XC Race Håndtag
Før DKK 169,00
Fås i 3 farver
Specialized S-Works Ground Control 2Bliss Ready
Før DKK 315,00
Specialized S-Works Evade MIPS
Før DKK 2.599,00
Fås i 6 farver
Specialized S-Works Prevail II Vent MIPS
Før DKK 2.599,00
Fås i 4 farver
Specialized S-WORKS Torch
Før DKK 3.499,00
Fås i 3 farver
Specialized S-Works Prevail 3
Før DKK 2.599,00
Fås i 7 farver
Specialized S-WORKS Evade 3
Før DKK 2.599,00
Fås i 6 farver
Specialized S-WORKS Turbo T2/T5
Før DKK 400,00
Fås i 4 farver
Specialized S-WORKS Romin Evo Med Mirror
Før DKK 3.100,00
Fås i 2 farver
S-Works Recon SL
Fås i 5 farver
S-Works Crux
Fås i 2 farver
Specialized S-Wrap Styrbånd
Før DKK 119,00
Fås i 2 farver

Specialized S-WORKS - Til den kompromisløse cykelrytter!

Specialized S-WORKS - Til den kompromisløse cykelrytter!
Specialized har siden firmaets grundlæggelse i 1970’, altid været associeret med cykler og cykeludstyr af allerhøjeste kvalitet. Og det skyldes ikke mindst deres særlige S-WORKS kollektion.

Da Specialized lancerede deres S-WORKS program, var det netop for at imødekomme de voksende krav fra professionelle cykelryttere, både på landevejen og i skoven. Deres S-WORKS produkter lavet i en verdensklasse-kvalitet, fordi de er beregnede til atleter på allerhøjeste niveau. Alle produkter fra S-WORKS kollektionen er udviklet i samarbejde med professionelle cykelhold. På den måde bygger innovationen i deres produkter på de professionelles ofte bitre erfaringer. På den måde sigter Specialized med sine produkter hele tiden efter at opnå bedre resultater for selv de allerbedste cykelryttere og mountainbike-ryttere i hele verden.

Af samme årsag betaler du også lidt mere end normalt for disse produkter end lignende produkter fra andre brands. Men bag det lidt højere tal på prisskiltet gemmer der sig også en langt højere kvalitet. Du kan i dag både finde cykler, cykelhjelme og cykeltøj, der er fjerlet, aerodynamisk, stilrent, og bare generelt i en helt anden liga end produkter af mange andre mærker.

De største stjerner tager ikke fejl Et af de bedste beviser på, hvilken kvalitet S-WORKS produkterne er lavet i, får man ved at kigge på, hvor mange verdensstjerner der bruger S-WORKS produkter fra Specialized. Den tredobbelte verdensmester i landevejscykling Peter Sagan er blot en af mange internationale cykelstjerner der sværger til Specialized S-WORKS og deres cykler. Desuden kører de to Pro-Tour Teams Etixx-Quickstep og Astana ligeledes på cykler af mærket Specialized S-WORKS. Er det godt nok til verdensstjernerne, er det også godt nok til dig.

Få din cykel indstillet til din højde når du handler hos os
Hos Cykler.dk ønsker vi at give vores kunder den bedste service, når de handler cykler. Derfor går vi længere end vores konkurrenter for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler med os. Vi ved udmærket, hvordan det føles at gå og vente på en ny cykel.

Det kilder i maven, og energiniveauet stiger, i takt med spændingen. For at gøre det så nemt og behageligt som muligt for dig at modtage sin nye cykel har vi sørger vi altid for at din nye cykel eller mountainbike er indstillet til din højde, samt at alt eventuelt ekstraudstyr er monteret .Hver eneste cykel, der forlader vores fysiske butik, bliver desuden testet af dygtige cykelmekanikere, på vores 6-stjernede værksted. Det eneste du skal gøre, er at fjerne vores emballage og sætte dig til rette og nyde din nye cykel. Og det er jo, i bund og grund, det, det hele handler om!

Din nye cykel leveres fragtfrit
Når du køber en ny cykel hos Cykler.dk, leveres den direkte til dig, uden beregning. Vi har ligeledes fragtfrir levering af alle andre ordrer over 299 kr.

Vi er klar med råd og vejledning
Lige meget, hvilke spørgsmål, du måtte have, er du altid meget velkommen til at kontakte Cykler.dk. Vi elsker cykling – Men mest af alt elsker vi glade kunder!