Specialized S-WORKS - Til den kompromisløse cykelrytter!

Rendyrket verdensklasse
Da Specialized lancerede deres S-WORKS program, var det for at imødekomme de voksende krav fra professionelle cykelryttere, både på landevejen og i skoven. Deres S-WORKS produkter lavet i en verdensklasse kvalitet, fordi de er beregnede til atleter i verdensklasse. Du betaler lidt mere end normalt, men du får kvalitet for pengene. Du får cykler og andre produkter der er fjerlette, aerodynamiske, stilrene og bare generelt i en helt anden liga end andre produkter.

Stjernerne tager ikke fejl
Et af de bedste beviser på, hvilken kvalitet S-WORKS produkterne er lavet i, er ved at kigge på hvor mange verdensstjerner der bruger S-WORKS produkter fra Specialized. Peter Sagan har nu vundet den grønne trøje i Tour de France 3 år i træk, og verdensmesterskabet 2 år i træk, på en Specialized S-WORKS cykel. Desuden kører de tre Pro-Tour Teams Tinkoff-Saxo, Etixx-Quickstep og Astana ligeledes på cykler af mærket Specialized S-WORKS. Er det godt nok til verdenstjernerne er det også godt nok til dig.

Bredt udvalg af S-WORKS produkter
Uanset om du skal opgradere hele din cykel, eller blot små dele i forbindelse med cyklen, så har vi produkterne fra Specialized S-WORKS til formålet. Du finder både fjerlette carbon-racere og mountainbikes, cykelhjelme, flaskeholdere, cykeldæk og meget meget mere. Så uanset hvilken del af cyklen der skal opgraderes, så har vi et S-WORKS produkt der passer til!