Specialized S-WORKS - Til den kompromisløse cykelrytter!

Specialized S-WORKS - Til den kompromisløse cykelrytter!
Specialized har siden sin grundlæggelse i 1970’erne altid været associeret med cykler og cykeludstyr af allerhøjeste kvalitet. Og det skyldes ikke mindst deres særlige S-Works kollektion.

Da Specialized lancerede deres S-WORKS program, var det netop for at imødekomme de voksende krav fra professionelle cykelryttere, både på landevejen og i skoven. Deres S-WORKS produkter lavet i en verdensklasse-kvalitet, fordi de er beregnede til atleter på allerhøjeste niveau. Alle produkter fra S-Works kollektionen er udviklet i samarbejde med professionelle cykelhold. På den måde bygger innovationen i deres produkter på de professionelles ofte bitre erfaringer. På den måde sigter Specialized med sine produkter hele tiden at opnå bedre resultater for selv de allerbedste cykelryttere og mountainbikekøre i hele verden.

Af denne årsag betaler du også lidt mere end normalt for disse produkter end lignedne produkter fra andre brands. Men bag det højere prisskilt germmer der sig også en lang højere kvalitet. Du kan i dag både finde cykler, cykelhjelme og cykeltøj, der er fjerlette, aerodynamiske, stilrene og bare generelt i en helt anden liga end mange andre produkter.

De største stjerner tager ikke fejl
Et af de bedste beviser på, hvilken kvalitet S-WORKS produkterne er lavet i, er ved at kigge på hvor mange verdensstjerner der bruger S-WORKS produkter fra Specialized.

Den tredobbelte verdensmester i landevejscykling Peter Sagan er blot en af mange internationale cykelstjerner der sværger til Specialized S-WORKS og deres cykler. Desuden kører de to Pro-Tour Teams Etixx-Quickstep og Astana ligeledes på cykler af mærket Specialized S-WORKS. Er det godt nok til verdensstjernerne, er det også godt nok til dig.

Få din cykel indstillet til din højde når du handler hos os
Hos Cykler.dk ønsker vi at give vores kunder den bedste service, når de handler cykler. Derfor går vi længere end vores konkurrenter for at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler med os. Vi ved udmærket, hvordan det føles at gå og vente på en ny cykel.

Det sitrer i maven og energiniveauet stiger i takt med spændingen. For at gøre det så nemt og behageligt for dig at modtage sin nye cykel har vi sørger vi altid for at din nye cykel eller mountainbike er indstillet til din højde, samt at alt eventuelt ekstraudstyr er montereret. Det eneste du skal gøre, er at fjerne vores emballage og sætte dig til rette og nyde din nye cykel.