DKK 719,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette dæk
1. Stærkt og hurtigt dæk, skabt til at vinde løb
2. Lav rullemodstand og lang levetid
3. Tubeless ready

Når det gælder om at vinde landevejsløb, skal hver eneste lille detalje bare spille. Her er der brug for gode, velkørende dæk, som har lav rullemodstand, og samtidig skal dækkene være solide nok til at modstå de altødelæggende punkteringer, som altid har gjort livet surt for alverdens cykelatleter.

De nye S-Works Turbo RapidAit 2BR er en videreudvikling af det oprindelige RapidAir, som tidligere gik sin sejrsgang i bl.a. Touren. At gøre dette dæk både hurtigere og stærkere var noget af en udfordring. Men hos Specialized har man aldrig været bange for udfordringer!

Hvor det oprindelige dæk var baseret på en 3-lags konstruktion, er det nye S-Works Turbo RapidAir 2BR lavet af to lag, som overlapper hinanden på sidevæggene. Derved mindskes rullemodstanden, samtidig med, at vejgrebet forbedres.

Dækket består af en kombination af to gummiblandinger, Gripton T2 og Gripton T. Det resulterer i et dæk med endnu lavere rullemodstand, samt betydeligt længere levetid. Ydermere er dækket meget let. Et 700x26 dæk vejer således kun 230 gram.

Specializeds BlackBelt-teknologi giver en glimrende punkteringsbeskyttelse. Og hvis du vælger at køre helt uden slange, bliver risikoen for punkteringer forsvindende lille.

Det kræver en del at få lov at bære den eksklusive betegnelse `S-Works´. Men Dette dæk fortjener til fulde at bære hæderstitlen!