DKK 55.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Tubeless Ready hjul
2. Sram Force ASX 2x12 trådløs geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Hvis du prioriterer fart og aerodynamik højere end noget andet, så er Treks ultimative landevejscykel måske noget for dig, Med SL7 eTap får du alle fordelene, samlet i en og samme fantastiske cykel!

Cyklen har stel og forgaffel i ultra-let 500 Series OCLV-carbon med KVF-rørformer. Dette stel skærer sig gennem vinden, som en varm kniv gennem en klump smør. Ved hjælp af det vibrationsdæmpende IsoSpeed afkoblingsled kan stellets eftergivenhed justeres, så det passer præcist til dit behov.
Gearskift sker let og problemfrit, takket være den trådløse, eletroniske Sram Force eTap AXS 2x12 geargruppe. Den sikrer, at gearskiftet virker, hver eneste gang, så du kan koncentrere dig om at yde dit maksimale på cyklen, i stedet for at skulle spekulere meget over gearskift. Du skal bare give den fuld gas, på din vej mod målstregen, imens konkurrenterne kun ser den bagerste af de fantastiske Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV carbon-følge, hvorpå dine dæk sidder!  

For at optimer din træning mest muligt, er cyklen udstyret med en Sram Force AXS effektmåler.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge, når vi snakker om cykler i Madone-serien. På SL7 eTap kommer de, ligesom geargruppen, fra Sram. Og det er samme sublime kvalitet! Med disse bremser kan du trygt stole på, at du kan bremse ned, når der er brug for det, også når underlaget er vådt!
Hvis du er triatlon-udøver, har du naturligvis mulighed for at få monteret et triatlon-styr (også kendt som et aero-styr) på din Madone SL7 eTap.

Hvis du virkelig elsker landevejskørsel, og kun ønsker det bedste af det bedste, vil du hurtigt erfare, at Madone SL7 eTap er din drømme-cykel!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: