Trek Domane AL 2 Disc
Før DKK 7.999,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 eTap Gen 3
Før DKK 54.799,00
Fås i 2 farver
Trek Emonda SL 7
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 7 Gen 4
Før DKK 52.099,00
Trek Madone SL 6 DI2 Gen 6
Før DKK 42.499,00
Fås i 2 farver
Trek Madone SL 7 eTap
Før DKK 58.499,00
Trek Emonda SL 5
Før DKK 21.599,00
Fås i 2 farver
Trek Emonda SL 7 eTap
Før DKK 54.499,00
Trek Emonda SL 6 Pro Di2
Før DKK 32.099,00
Fås i 2 farver
Trek Domane SL 6 Gen 4
Før DKK 36.099,00
Fås i 2 farver
Trek Emonda ALR 5
Fås i 2 farver
Cube Attain SLX
Fås i 2 farver

Cykler.dk - Find din nye racercykel her!


Landevejscykling- En af de mange sportsgrene i vækst!


Kan du godt lide at cykle langt og hurtigt? Drømmer du om at flyve afsted ud ad landevejene, imens de knivskarpe, smalle dæk skærer sig gennem vinden? I så fald er du bestemt ikke den eneste.

Hos Cykler.dk hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige racercykel, så du kan realisere dine drømme om høj fart på landevejene!

Vægten betyder alt


En meget sporty kørestil er én af de ting, der kendetegner en god racercykel.

Når du skal køre hurtigt, er vægten altafgørende. Lav vægt er derfor af stor betydning for cyklens evne til at køre stærkt.
Den komponent, der betyder mest for vægten af en cykel er naturligvis stellet, selv om andre ting, såsom bremser og gear selvfølgelig også spiller en rolle,

Carbon eller aluminium?


Til stellet på racercykler bruges enten aluminium eller carbon. Hvis du er nybegynder, og først skal til at snuse lidt til landevejscykling, anbefaler vi, at du starter med en aluminiums-racer. Carbon bliver brugt til stellet på de dyreste cykler.

Carbon nemlig så let, at du nærmer flyver hen ad landevejen, og bliver et med din cykel. Det er med god grund, at professionelle landevejsryttere kører på cykler med carbon-stel.  En let cykel er nemmere at sætte i bevægelse end en tung.

En carbon forgaffel, og måske også hjul af carbon er to ting, som yderligere bidrager til at sikre så lav vægt som muligt.

Aerodynamik er også vigtigt


En god racercykel er desuden altid designet med optimal lavest mulige luftmodstand for øje. hver eneste lille detalje er designet med henblik på at få din racercykel til at skære sig gennem vinden.

Blandt andet derfor har en racercykel ofte intern kabelføring. Det gælder for så vidt ofte for både racercykler og eksempelvis mountainbikes. her ligger kablerne inde i cyklens stel. Intern kabelføring er med til at gøre cyklen mere aerodynamisk, og beskytter ydermere kablerne mod skader.

Racercyklens størrelse er afgørende


Det gælder for enhver cykel, at du skal vælge en størrelse stel, der passer til dig. Når du skal sidde på cyklen i timevis ad gangen, skal du også sidde godt. En forkert størrelse cykel resulterer i en dårlig kørestilling.

Brug derfor vores størrelsesguide til at finde den rigtige størrelse racercykel.

Et er fart, noget andet bremsekraft


Alle vores racercykler er designet til at kunne køre hurtigt. Det er trods alt primært det, cykling på landevejen handler om. Når du træder i cyklens pedaler, skal hver eneste watt, som din krop generere, helst omsættes til fart! Men det er nu også meget rart at kunne bremse ned igen.

Når vi snakker om bremsekraft på cykler, er der flere ting, som er værd at tage i betragtning. Læs videre nedenfor, og bliv klogere!

Hvad er fordelen ved skivebremser?


Der findes både mekaniske og hydrauliske skivebremser. mere om forskellen nedenfor. Fordelen ved skivebremser er, helt generelt, at de bremser bedre end de fælgbremser, du kender fra almindelige hverdagscykler. Det gælder især, når føret er vådt/glat. Prøv selv. Du vil blive positivt overrasket over forskellen!

Mekaniske eller hydrauliske skivebremser?


Hvad er forskellen på mekaniske og hydrauliske skivebremser? Mekaniske skivebremser (disc brakes) findes især på de lidt billigere racercykler, imens hydrauliske skivebremser i dag findes på de fleste racercykler fra 7-10000 DKK og opefter.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når vi snakker gearing på racercykler?


Gear er vigtige på enhver cykel. Det gælder ikke mindst, når man gerne vil køre stærkt, og også være i stand til at klare de stigninger, man måtte møde på sin vej. Så hver mange gear skal du have på din racercykel? Det kommer naturligvis an på, hvilket terræn, du cykler i.

Cykler.dk hjælper dig op i gear


Det vigtigste er, at du får et gearområde, der er tilstrækkeligt bredt.

Om man foretrækker en 1x-speed eller en 2x-speed geargruppe, er en smagssag. En del landevejsryttere synes, at en 1x-speed er mest brugervenlig, fordi du så kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

Af gode geargrupper kan nævnes Shimano Ultegra, Shimano Tiagra og Shimano Sora.

Elektronisk/trådløs geargruppe: Hvad gør det godt for?


Forestil dig, at du har købt en lækker racer i én af de lidt højere prisklasser. Et virkeligt fart-monster med et stel og en forgaffel i ultralet carbon.

Så ville det være en skam, hvis du ikke også fik den bedst mulige geargruppe. Shimano Ultegra Di2 kan være et seriøst bud på en god trådløs geargruppe/elektronisk gear. Også SRAM laver trådløse, elektroniske geargrupper af meget høj standard.

Din racercykel leveres samlet og klar til brug


Når man køber en ny racercykel fra en af de populære mærker som f.eks. Specialized, Trek eller Cube, er der mange ting, der skal spille. Vores dygtige cykelmekanikere sørger derfor, at din nye cykel bliver samlet og gennemtestet på vores topmoderne værksted, før den leveres til dig. Så er du klar til at indtage de danske landeveje, straks efter, at du har modtaget din nye racercykel. Det er bare at hoppe op i cyklens sadel, og så af sted!

Cykler.dk giver prisgaranti


Vi giver prisgaranti på alle vores cykler, samt på alle andre varer, som du finder på vores webshop/i vores fysiske butik.

Cykler.dk er klar med råd og vejledning


Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have i forbindelse med købet af din nye racercykel, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dedikerede personale er altid klar til at hjælpe dig. Vi er selv passionerede cykel-entusiaster, og vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde lige præcis den rette racercykel, der gør dine landevejs-drømme til virkelighed!

Om Cykler.dk


Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Stort udvalg af racercykler i alle prisklasser


Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler. Hos os kan du altid få en kvalitets racercykel, og det endda til fordelagtig pris!

Her finder du racercyklen til den, der gerne vil køre lange ture, og ikke mindst køre hurtigere end de fleste andre. Hos os behøver du ikke gå på kompromis.

Køb din nye racercykel hos Cykler.dk!


Hvis du skal købe en ny cykel, så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi forhandler selvfølgelig alle typer af cykler, og her er altid mange racercykler på lager. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet, og ønsker at være blandt de absolut bedste butikker i branchen!
Send os en mail på info@cykler.dk, ring på telefon 77340818, eller besøg vores fysiske butik, Storegade 27, 7620 Lemvig.