El-Cykel - Deluxe

1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Masser af udstyr og plejemidler til elcykel
2. Sikkerhed og komfort til dig, og pleje til cyklen
3. Kan tilkøbes sammen med ikke-nedsat elcykel

Danskerne har, i den grad, fået smag for at køre på elcykel. Og det er vi naturligvis glade for! Elcykler findes i alle prisklasser, men generelt kan det ikke nægtes, at motoren og batterierne gør, at elcykler sædvanligvis er dyrere end de almindelige cykler. Når du har købt en ny elcykel, giver det derfor god mening at rengøre og pleje den bedst muligt. Og din egen sikkerhed og komfort må ví heller ikke glemme!

Hos Cykler.dk har vi derfor sammensæt denne enestående tilbehørspakke, som du har mulighed for at tilkøbe, når du bestiller en ikke-nedsat elcykel hos os. Du behøver bare lægge pakken i kurven, sammen med bestillingen på din nye elcykel. Monteringen sørger vore dygtige cykel-teknikere for, hvorefter cyklen leveres til dig, kvit og frit.
OBS: Hvis cyklen i forvejen er forsynet med noget af det udstyr, der indgår i pakken, leveres udstyret ikke ved siden af.

Pakken indeholder følgende:
•BASIL Cento cykelkurv til bagagebæreren
•Spcialized Centro LED MIPS cykelhjelm
•Hjelmhue fra danske GripGrab
•OXC refleksvest
•Muc-Off E-Bike Dry Wash Cleaner
•Muc-Off All Weather Lube
•Muc-Off HCB-1 (beskyttende spray til elcyklen)
•Muc-off mikrofiberklud

Muc-Off E-Bike Dry Wash Cleaner er et rengøringsmiddel, udviklet specielt til elcykler. Du sprayer det på, lader det virke i nogle minutter, og tørrer af med mikrofiberkluden. Denne rengøring er ganske skånsom, i modsætning til, hvis man brugte vandslange eller højtryksrenser, hvilket vi fraråder, da det kan beskadige elcyklens elektroniske komponenter.

All Weather Lube er en kædeolie, der kan bruges både i tørre og i våde omgivelser. Husk, at midler designet til at reducere friktion ikke må bruges på bremserne!

HCB-1 er en beskyttende spray, der opløser rust, modvirker rustdannelse, og lægger en usynlig, beskyttende film over den elcykels dele. Muc-Offs produkter er yderst miljøvenlige, og indeholder ingen opløsningsmidler eller petroleumsbaserede olier.

Cykler.dk passer godt på dig og din (elektriske) tohjulede ven!

Ønsker du ændringer eller har du spørgsmål, så kan vi altid kontaktes på info@cykler.dk eller på tlf: 77 34 08 18

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: