DKK 32.099,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Dejlig carbon-gravelbike
2. Fantastisk geargruppe
3. Meget alsidig cykel

Gravelbikes er blevet populære her i landet. Det skyldes sikkert ikke mindst, at der er tale om meget alsidige cykler, som du kan bruge til næsten alt: En god gravelbike er praktisk til daglig transport, hurtig på landevejen (dog uden at kunne sammenlignes med en dedikeret racercykel), og så er den solid nok til, at du f.eks. kan bruge den til en længere cykelferie. Men fremfor alt er en gravelbike fantastisk på grus. Det er, når asfalten slipper op, at en cykel af denne type er i sit es!
På en gravelbike kan du udforske nyt terræn, og opleve naturen, samtidig med, at du for motion på en sjov og action-fyldt måde.

Den nye Checkpoint SL5 fra den verdenskendte amerikanske producent Trek er en rigtig lækker gravelbike, bygget op omkring et super-let carbon-stel. Forgaflen er naturligvis også i carbon, og sammen med det innovative IsoSpeed afkoblingsled neutraliserer den effektivt de trættende vibrationer fra under laget.

Som det hører sig til på en god gravelbike, er stellet udstyret med studser til montering af skærme og bagagebærer. Det gør cyklen til det allround transportmiddel, den (også) bør være.

Geargruppen er noget for sig. Der er tale om en 2x11 Shimano GRX, som er udstyret med ekstra lave gear, som du vil blive glad for, når du skal trampe op ad de stejle stigninger, eller gennem løst grus.

De brede, grovmønstrede 700x42c graveldæk sikrer dig et solidt vejgreb, og giver god stabilitet. Ingen tvivl om, at disse dæk er skabt til kørsel på grus.    

Drag ud på eventyr, på den nye Checkpoint SL5 fra Trek. Den vil give dig oplevelser for livet!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: