DKK 84.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lynhurtig landevejsraket i carbon
2. Trådløs, elektronisk 2x12-speed geargruppe
3. Hjul fra Bontrager

Går du rundt og drømmer om en hurtig, aerodynamisk og fjerlet carbon-cykel til lange og hurtige etaper på landevej?
Så er du kommet til det rette sted, for nu kommer generation 4 f den populære Domane SLR 7 eTap fra Trek!

Cyklens smukke, aerodynamiske stel er udført i 800 Series OCLV carbon, som er et både let og stærkt materiale. På den slanke Bontrager-hjul flyver cyklen af sted over alverdens landeveje, og trodser både stigninger og modvind.

Men et stel og et hjulsæt alene gør det naturligvis ikke. De øvrige komponenter skal også være `top notch´. Og det er de bestemt også, når cyklen hedder Trek Domane SLR 7. Geargruppen er nemlig den legendariske 2x12-speed Sram Red eTap AXS, med hele 2x12 gear. Det er en elektronisk, 100% trådløs geargruppe. Det betyder minimal vedligeholdelse, og fremfor alt perfekte gearskift. Også, når de skifter gear for 250. gang på en dag!

Hydrauliske Sram skivebremser sørger for, at du også kan bremse ned igen. Det gælder jo nemlig for alle cykler, at farten intet betyder, hvis man ikke har fuld kontrol over cyklen.

Hvis du køber den nye Trek Domane får du en super lækker cykel, der kan klare både de vildeste træningsture og de hårdeste løb. Mange vil misunde dig den. Så hvad med en god lås, for en sikkerheds skyld?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: