Før DKK 41.999,00
DKK 35.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Lækker e-citybike, med masser af udstyr
2. Meget lang rækkevidde pr. opladning
3. 1x12-speed geargruppe fra Sram

En god elektrisk citybike skal være anvendelig til mange forskellige formål. Den skal kunne klare de daglige pendlerture til og fra job eller studier. Den skal kunne bruges til anden transport i byen, såsom indkøbsture, eller transport til og fra aktiviteter i fritiden. Den må også gerne kunne bruges til en rask motionstur på landevejen. Også gør det heller ikke noget, hvis den har rigeligt med udstyr.

Og nej, det er bestemt ikke umuligt at finde en elektrisk citybike, der matcher disse krav. Faktisk kan du finde den lige her på Cykler.dk. Navnet er Specialized Turbo Vado SL 5.0 EQ.

Lad os, for en gangs skyld, kigge på det sidste først: EQ Står for `Equipped´ (Udstyret´), og det er lige, hvad denne cykel er!
Den er nemlig `født´ med skærme, bagagebærer, støtteben og lygter. Meget andet får du næppe brug for.
Integreret i det elegante aluminiumsstel finder du det 320 Wh. store batteri. Hvis du synes, at 320 Wh. måske lyder lidt for beskedent til en dedikeret pendlercykel, Så vil du blive positivt overrasket. Takket være cyklens lave vægt giver batteriet nemlig en ganske betydelige aktionsradius, på helt op til 100 km, under gunstige forhold.

Den stive forgaffel er i carbon, og cyklen er desuden udstyret med Future Schock.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram GX Eagle. Og her får du bare kvalitet for alle pengene. Gearområdet er bredt, og brugervenligheden er sublim. Når bakken er stejl, og/eller modvinden hård, vil du blive glad for denne dejlige geargruppe.

Endelig er der de hydrauliske Tektro HD-R510 skivebremser. Dem kan du roligt sætte din lid til. Også, når føret er glat/vådt. Desuden kræver hydrauliske skivebremser kun et minimum af vedligeholdelse.

På en Specialized Turbo Vado SL 5.0 EQ er du godt rustet til at møde hverdagens udfordringer!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: