Før DKK 39.999,00
DKK 33.999,00
SparDKK 6.000,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Sporty e-citybke til den inkarnerede elcykel-freak
2. Carbon-forgaffel og Future Schock
3. 1x12-speed geargruppe fra Sram

Med 2022-modellen af Turbo Vado 5.0 SL fra den verdenskendte amerikanske producent Specialized rykker vi lige et trin op ad stigen, når det gælder elektriske citybikes. Denne super fantastiske cykl er lige lidt dyrere end sin `lillebror´, Turbo Vado SL 4.0. men læs med nedenfor. Så vil du hurtigt erfare, at den til fulde er pengene værd!

Den lette og stærke aluminiumsramme er den samme som på Turbo Vado 4.0. Til gengæld er forgaflen blevet opgraderet, idet Turbo Vado SL 5.0 har fået en forgaffel af carbon (kulfiber). Forgaflen er stiv, men der er Future Schock, hvilket gør, at du får en vis affjedrende effekt, som du ikke oplever på de billigere modeller.

Batteriet, som er smagfuldt indbygget i stellet, er på 320 Wh. takket være cyklens lave vægt giver dette batteri en ganske lang rækkevidde. Så du behøver ikke være nervøs for, at et batteri på `kun´ 320 Wh. er for lille til dine daglige pendlerture, eller til en hurtig motionstur på landevejen. Motoren er Specializeds egen, og den er både let og stærk.

Geargruppen er en 1x12-speed Sram GX Eagle. Og hvad skal man egentlig sige? Der er et særdeles bredt gearområde til rådighed, og samtidig er brugervenligheden meget høj, idet du kun har en enkelt gearvælger at holde styr på.

Også de hydrauliske skivebremser er blevet opgraderet. På Turbo Vado SL 5.0 hedder de Tektro HD-R510. Og dem kan du trygt stole på, selv når den danske vinter viser tænder. Der er virkelig tale om en helt anderledes bremsekraft, end man oplever med de traditionelle fælgbremser, som man kender fra hverdagscykler.

Specialized Turbo Vado SL 5.0 er morgendagens elektriske citybike!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: