Før DKK 117.999,00
DKK 93.999,00
SparDKK 24.000,00
Ikke på lager
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 249,00)
Derfor vil du elske den
1. Markedets bedste motor og batteri
2. Sublim affjedring
3. Fantastisk geargruppe

Vil du prøve en helt ny oplevelse, hvad eMTB´ er angår?  Så er den nye Specialized Levo Generation 3 S-works måske noget for dig!
Her er der virkelig tale om en nyskabelse, der sætter helt nye standarder, når vi snakker om elektriske mountainbikes. Den stærke motor er i stand til at levere helt op til 565 watt, og 90NM. Og med hele 700 watt-timer får du en rækkevidde, som er helt vild, i forhold til, hvad konkurrenterne kan byde ind med. Controlleren reagerer på dit eget input, så du får et naturligt boost på helt op til 4 gange, hvad du ellers er i stand til at yde.
Cyklens ` hjerne´ er den innovative MasterMind Turbo Control Unit (TCU), som koordinerer interaktionen mellem dig og cyklens forskellige hardware og software. Den sætter dig i stand til at tilpasse din support, imens du sidder på cyklen. TCU´en henter selv trådløse opdateringer. Så din nye cykel bliver bedre over tid.

Selve cyklens geometri kan tilpasses på en lang række måder, så den passer lige præcis til dig. Da man udviklede den nye Levo, var formålet bl.a. at gøre den langt mere adræt og livlig, end man typisk oplever eMTB´er være. Og man så sige, at det er lykkedes, bl.a. Takket være det såkaldte `Mullet setup´, hvor der er forskel på størrelsen af hhv. for- og baghjul.

Levo S-Works adskiller sig fra sin `lillebror´ Levo Pro, ved at have elektronisk, trådløs geargruppe samt elektronisk dropper post. Hvis du vil have det helt ultimative indenfor e-mountainbikes, så anbefaler vi, at du vælger Specialized Levo S-Works.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: