Før DKK 399,00
DKK 375,00
SparDKK 24,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Meget let og behagelig at bruge
2. Kompatibel med mange apps
3. Dual band Bluetooth/ANT+-teknologi

En pulsmåler er altid god at have. Al cardio-workout handler om at få pulsen op. Og selv om du naturligvis kan mærke, når dit hjerte begynder at banke hurtigere, så kan du få stor glade af de meget præcise data, som en moderne pulsmåler kan give dig. En pulsmåler skal helst ikke fylde for meget. Den må ikke genere dig under din træning, og så skal den sidde godt fast, så den ikke glider ned, når du bevæger dig.

Den anerkendte producent Wahoo er nu på banen med en opfølger til deres populære Tickr pulsmåler. Den lille nye hedder, ganske enkelt, Tickr Gen. 2
Pulsmåleren er blandt de letteste og tyndeste på markedet. Den spændes fast omkring brystkassen, med et tyndt, behageligt bånd. Ved hjælp af Wahoos egen Fitness App leverer den præcise målinger af din puls, dit kalorie-forbrug og varigheden af fin træning, i real-tid. Det lille, effektive batteri giver strøm nok til ca. 500 timers brug.

Der er naturligvis mulighed for trådløs forbindelse, ved hjælp af enten Bluetooth eller Dual band ANT+, så du kan overføre dine data til dit smartwatch, din smartphone eller din tablet, og analysere dem, med henblik på at optimere din træning.

Wahoo Tickr Gen. 2 er desuden kompatibel med op til 50 andre apps, som du
kan benytte dig af, og derved gøre din træning mere effektiv. For cykel-atleters vedkommende er det f.eks.The Zwift, Peloton og Sufferfest, imens løbere kan nyde godt af bl.a. Runkeeper og MapMyRun. Med Wahoo Tickr Gen. 2 forenes pålidelig registrering af trænings-data med den nyeste teknologi inden for trænings-apps.