Wahoo Sram XDR/XD Body

DKK 499,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske dette produkt
1. Opgrader din Wahoo hometrainer til 12-speed kassetter
2. Udført i Srams velkendte kvalitet
3. Passer til Wahoo Kickr 2018 og nyere, samt til Kickr Core

Vinteren står for døren, med slud, sne og sjap. Lidt vemodig i sind trækker du cyklen ned i kælderen eller ind i skuret, og overvejer måske at lade den stå der, indtil foråret igen melder sin ankomst. Du tænker måske, at du så i mellemtiden må forsøge at holden formen ved lige i fitnesscentrets spinningsal.

Og naturligvis er spinning en ganske fin motionsform, men her hos Cykler.dk er vi ikke er tvivl: Det at køre på sin egen cykel er og bliver nummer et, ganske enkelt fordi det giver en lang mere realistisk cykeloplevelse. Derfor er vi glade og stolte over at være forhandler af de super effektive produkter fra Wahoo. Mere effektive og solide hometrainers findes næppe på markedet i dag!

Du kender måske produkter som Wahoo Kickr og Kickr Core. Mange af vore kunder er i hvert fald glade for disse praktiske hometrainers, som giver en meget realistisk fornemmelse, der er i meget høj gad minder om `rigtig´ cykling. Og så er disse hometrainers ydermere kompatible med et stort antal apps og anden software, som gør dem endnu sjovere og mere givende at bruge.

Og alligevel kan der opstå situationer, hvor man lige har brug for lidt ekstra! Med dette smarte Sram kassettehylster bliver det muligt at bruge din Wahoo Kickr eller Kickr Core sammen med en 12-speed kassette. Og det er jo ganske praktisk, hvis du tilfældigvis har en cykel med sådan en kassette.

Kassettehylstret passer til Wahoo Kickr (model 2018 og nyere), samt til Kickr Core. Hylstret er til såvel XD- som XDR-kassetter