Wahoo ELEMNT Bolt V2 GPS Computer
Wahoo ELEMNT ROAM - Combo Bundle

ELEMNT Roam – Cykelcomputeren til den eventyrlystne motionist!

Hvis du hører til den slags cykel-entusiaster, der ønsker at gøre hver eneste cykeltur til et eventyr, så er ELEMNT Roam cykelcomputeren til dig. Denne smarte computer kan så meget mere end bare holde styr på hastighed og distance. Her for du intelligent navigation, der selv guider dig tilbage til den valgte rute, i tilfælde af, at du skulle komme på afveje. Når dette kombineres med den velkendte, enkle Companion app, og en krystalklar, 2,7´´ farveskærm, så får du en computer, som du næppe finder magen til andre steder.

Skærmen (som i øvrigt er Wahoos første farveskærm) er let at aflæse, selv i skarpt sollys, og batterierne holder længe. Skærmens baggrundsbelysning tilpasses automatisk efter lys-forholdene, uanset, om du befinder dig udendørs eller indendørs.

Uanset, om du har behov for at blive guidet et specifikt sted hen, eller om du bare vil finde den hurtigste vej hjem, så giver denne cykelcomputer dig den optimale navigation. Roam leveres med kort over hele verden, integreret Specialized Angi-sensor (som selv tilkalder hjælp, når en sensor registrerer, at du er impliceret i et styrt).

De trådløse forbindelser fungerer vha. wifi, Bluetooth eller ANT+. Det eneste tidspunkt, hvor du har brug for at sætte et kabel til din cykelcomputer, er, når den skal oplades.

Elemnt Bolt – Den strømlinede udgave!
Når du virkelig skal cykle hurtigt, skal alt på din cykel helst være så aerodynamiske som overhovedet muligt. Det har folkene hos Wahoo taget højde for, med Elemnt Bolt.

Elemnt Bolt har mange af de samme funktioner som Roam, men skærmen er lidt mindre, og designet er mere strømlinet.  Bolt er desuden med monochrome-skærm, i modsætning til Roam, der, som nævnt, har farveskærm.
Begge cykelcomputere er kompatible med både iPhone og Android, så de virker sammen med langt de fleste smartphones på markedet.

Fri fragt
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. I praksis betyder det, at køber du en Wahoo cykelcomputer hos os, så sender vi den til dig, uden yderligere omkostninger. Så kan du hurtigt blive klar til at begive dig ud på eventyr, med din nye cykelcomputer, som ikke alene holder styr på dine data, men som også kan guide dig sikkert ud og hjem.

30 dages fuld returret
Wahoo giver 30 dages fuld returret på alle deres cykelcomputere. Så skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med dit køb, kan du bare returnere computeren til vores fysiske butik i Lemvig. Så klarer vi resten for dig!

Få råd og hjælp hos Cykler.dk
Alle medarbejdere hos Cykler.dk er dedikerede cyklister. Vi sætter en ære i, selv at afprøve de produkter, vi sælger. Såfremt, du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med dit køb af en Wahoo cykelcomputer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid parate til en snak om cykler og udstyr, og her findes der ingen `dumme´ spørgsmål.

Velkommen hos Cykler.dk. Din cykelhandler på nettet!