DKK 649,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget præcise data-målinger i realtid
2. Bånd i meget behageligt materiale
3. Trådløs forbindelse via Bluetooth eller ANT+

Pulsmåleren kan vel siges at være et af de mest basale redskaber til at registrere data i forbindelse med fysisk aktivitet. Men i vor højteknologiske tidsalder er en pulsmåler ikke bare en pulsmåler. Der findes et utal af forskellige typer, og ikke alle er lige nøjagtige.

Hvis du ikke bryder dig om at bruge en pulsmåler af den type, der fastgøres med et bånd omkring brystet, kan du bruge en pulsmåler, der fæstnes omkring underarmen. Et godt bud på en pulsmåler af denne type er Wahoo Tickr Fit.
Tickr Fit måler, effektivt og præcist, din puls, dit kalorie-forbrug, samt hvor længe, du har været fysisk aktiv. Dette foregår i real-tid, ved hjælp af Wahoos egen Fitness App.  

Pulsmåleren leveres med to forskellige bånd (stort og lille), som sikrer, at måleren sidder godt fast omkring din overarm, uden at genere dig, og at den ikke glider ned, selv under meget kraftig fysisk aktivitet. Tickr Fit har (naturligvis) mulighed for at kommunikere med smartphones, smartwatches og cykelcomputere, via trådløs Bluetooth eller ANT+-forbindelse. Et smart LED-lys indikerer, om der er forbindelse eller ej. Hvis du har Apple Watch eller Apple TV, kan du bruge Bluetooth til at forbinde din Wahoo Tickr Fit til disse gadgets.

Batteriet holder i helt op til 30 timer, og kan oplades ved hjælp af USB.

Pulsmåleren er desuden kompatibel med op til 50 forskellige apps. Af de apps, der især er relevante for cykel-atleter, kan nævnes Zwift, The Sufferfest og Peloton.

Det er op til dig selv at få pulsen op. Men Wahoo Tickr Fit skal nok levere præcise målinger af dine data!