Wahoo sætter nye standarder indenfor pulsmåling
Den amerikanske producent Wahoo er med helt fremme, når det handler om den nyeste teknologi indenfor måling/registrering af puls- og andre data i forbindelse med træning. Firmaet tilbyder en række forskellige pulsmålere, så du har god mulighed for at vælge lige præcis den, der matcher dit behov. Med gadgets fra Wahoo har pulsmålerne taget springet ind i den højteknologiske tidsalder.

Hvilken Wahoo pulsmåler skal jeg så vælge?  
Hvilken pulsmåler, du skal vælge, afhænger naturligvis både af dit behov og af dit budget. Men det afhænger også af, om du foretrækker en pulsmåler af den type, der fæstnes omkring brystet med et bånd, eller om du evt. hellere vil have en pusmåler af armbånd-typen. Læs med nedenfor!

Wahoo Tickr
Wahoo Tickr er den mest enkle af pulsmålerne fra Wahoo. Og alligevel kan den (næsten) det hele! Her får du en let og slank pulsmåler, der fæstnes omkring brystkassen, med et blødt og behageligt bånd, så den sidder godt fast under træning. Wahoo Tickr er, ligesom de andre Wahoo pulsmålere, udstyret med både Bluetooth- og ANT+-forbindelse, så du kan overføre data til din smartphone, dit smartwatch eller din tablet. Alle Wahoo pulsmålere er desuden kompatible med mange populære trænings-apps. På den måde kan du registrere dine data, imens du træner, og siden analysere dem, i fred og ro. Du vil hurtigt opdage, at det er ganske sjovt at sidde og `nørde´ med disse detaljer. Og så kan det også gøre din træning ikke så lidt mere effektiv!

Wahoo Tickr X
Wahoo TckrX er, ligesom de andre Wahoo pulsmålere, designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine anstrengelser, når du træner. Den kan dog lige lidt mere end Wahoo Tickr. Med Wahoo Tickr X kan du også analysere dine løbe-data, og holde styr på kadencen ved indendørs cykling. Denne Wahoo Pulsmåler er derfor også ideel til spinning-entusiasten. Wahoo Tckr X er naturligvis udstyret med både Bluetooth- og ANT+-teknologi, ligesom den også er kompatibel med et stort antal apps. Som noget specielt har Wahoo Tickr X op til 50 timers indbygget hukommelse, så du ikke behøver have din smartphone eller anden form for gadget med, når du træner. Efter endt træning kan du så overføre dine data til eksempelvis din smartphone eller din tablet.

Wahoo Tickr Fit
I modsætning til de to førnævnte er Wahoo Tickr Fit en pulsmåler af den type, der fæstnes omkring håndleddet, ligesom et armbånd. Så er du helt sikker på, at pulsmåleren sidder godt fast, selv når du virkelig giver den gas på cyklen, på løbeturen eller i fitnesscentret. Pulsmåleren er desuden vandtæt, og ligesom de andre pulsmålere er den naturligvis udstyret med ANT+- og bluetooth-teknologi, så du kan etablere en trådløs forbindelse til dit smartwatch, din smartphone eller din tablet. Desuden har Wahoo Tickr Fit et opladeligt batteri, med op til 50 timers levetid.  

Cykler.dk er din Wahoo-forhandler
Hos Cykler.dk er vi vilde med pulsmålerne fra Wahoo. Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende disse produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail, pr. telefon, eller ved at aflægge et besøg i vores fysiske butik i Lemvig. Vi står klar til at hjælpe dig, og er altid klar til en god snak om de produkter, vi sælger.