DKK 149,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske det
1. Nem og enkel montering af sensorer mv.
2. Bløde og stærke silikone-remme
3. Ingen skruer eller lign.

Vi lever i en højteknologisk tidsalder, om cykelcomputere er for længst blevet en fast del af mange cykel-motionisters udstyr. Og det forstår vi godt, for en cykelcomputer kan bidrage med mange nyttige funktioner, som du kan bruge, når du ønsker at gøre din cykling endnu mere effektiv.

Som altid, når det handler om ny teknologi, er der mennesker, som er skeptiske: Kan jeg overhovedet finde ud af at bruge en cykelcomputer? Er sådan en tingest ikke frygteligt dyr? Og ikke mindst: Hvordan får jeg monteret computeren på min cykel? Skal jeg så til at bakse med en masse skruer og beslag? Og skal der, i værste fald, bores huller i stellet på min flotte cykel?

Hos Cykler.dk sætter vi en ære i at give vore kunder den bedst mulige information. Derfor er det os en glæde at kunne besvare disse spørgsmål.

1: Hvis du vælger en Bontrager cykelcomputer, får du en af de mest brugervenlige computere på markedet. Langt de fleste vil derfor sagtens kunne finde ud af at bruge den.

2: Bontrager cykelcomputere er generelt ikke dyre. Hvis du vælger en af de mest basale modeller, kan du endda få den ganske billigt.

De to sidste spørgsmål kan besvares under et. Monteringen er nemlig ganske enkel. Du behøver ikke anvende skruer og beslag, og skal heller ikke foretages nogen ændringer på din cykels stel.  

Med det smarte Bontrager monteringssæt går monteringen som en leg. De bløde og stærke monteringsremme er udført i silikone, så de ikke ridser din cykels lak. Her er monterings-grej, både til selve cykelcomputeren, og til de trådløse sensorer, der er nødvendige, for at computeren kan virke.

I reglen leveres Bontrager/Trek cykelcomputere og sensorer med det nødvendige grej til montering. Men der kan jo forekomme situationer, hvor det kan være rart at have et ekstra monteringssæt. Hvis du f.eks. ønsker at flytte din computer fra en cykel til en anden.