Bontrager Ion Pro RT/Flare RT sæt
Før DKK 1.449,00
Bontrager Ion 200 RT/Flare RT lygtesæt til citybike
Før DKK 899,00
Bontrager Ion Elite R cykelforlygte
Før DKK 849,00
Bontrager Ion Pro RT cykelforlygte
Før DKK 999,00
Bontrager Flare RT cykelbaglygte
Før DKK 499,00
Bontrager Ion Comp R/Flare R City Sæt
Før DKK 949,00
Bontrager Ion Elite R/Flare R City Sæt
Før DKK 999,00
Bontrager Ion 120/Flare 1 - Lygtesæt
Bontrager Ion Comp R cykelforlygte
Før DKK 679,00
Bontrager Glo/Ember Lygtesæt
Før DKK 219,00
Bontrager Ion 100 R/Flare R lygtesæt til citybike
Før DKK 549,00
Cykellygter – Bliv set i trafikken
Formålet med cykellygter er, først og fremmest, at sikre, at du bliver set af andre trafikanter. Som cyklist er du en `blød´ trafikant. Ved et sammenstød med en bil er det altid cyklisten, der er i størst fare for at tage skade. Den beskedne udgift til et sæt gode cykellygter er intet mod risikoen ved at køre uden lys på cyklen, når det er mørkt.

Også i dagslys kan det være en god idé at have sin cykellygte tændt. Mange Bontrager lygter er derfor udstyret med en dagskørelys-funktion, hvor lygten udsender blink, så bilisterne har lettere ved at se dig, når du cykler i dagslys.

Den tid, hvor det var tilstrækkeligt, hvis en cykellygte kunne ses 150 meter væk, er for længst forbi. Prøv at tjekke Bontragers topmodeller, såsom Ion Elite R, Ion Pro RT eller Ion Comp R ud! Disse lygter lyser med op til 1000 lumen, og kan let ses et par kilometer væk. De oplader med det medfølgende micro-USB-kabel. Lygterne tændes med et dobbelt-klik, så de ikke bliver tændt ved et uheld, imens de f.eks. ligger i din taske.  Hvis du kombinerer én af disse forlygter med en baglygte fra Flare-serien, kommer du ikke til at mangle lys. Baglygterne giver en bred, varm lyskegle. Når Bontrger cykellygterne stråler i al deres højteknologiske glans, bliver din cykeltur både sjov og sikker.

Flere af forlygterne kan du også montere på din cykelhjelm, såfremt, du måtte foretrække det.

Hvis du foretrækker billige og lethåndterlige batterilygter, kan vi anbefale Gio/Ember-lygtesættet. Disse lygter kan enten lyse konstant eller indstilles til dagskørelys (blink), og batterierne har en levetid på 40 timer.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.
Hos Cykler.dk giver vi fri fragt på alle ordrer over 299 kr. I praksis betyder det, at de fleste lygter/lygtesæt fra Bontrager kan leveres fragtfrit. Og køber du et produkt til under 299 kr., har vi gode priser på fragten.

30 dages fuld returret
Hvis du, mod forventning, ikke skulle være fuldt ud med dine Bontrager cykellygter, så giver producenten 30 dages fuld returret. Du skal bare returnere lygterne til Cykler.dks fysiske butik i Lemvig. Så klarer vi resten!

Vi står klar med hjælp og rådgivning
Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, er du altid mere end velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vort personale er alle dedikerede cykel-entusiaster, og vi er altid klar på en god cykel-snak. Intet spørgsmål er for lille, og intet er for stort! Vi elsker cykling. Men mest af alt elsker vi tilfredse kunder!

TRUSTPILOT - 5 ud af 5 stjerner
Når du handler hos Cykler.dk, er du sikker på at få den bedst mulige service. Vores score på Trustpilot vidner om, at vi har masser af glade kunder. Klik  her, og se cores Trustpilot-profil. Velkommen hos Cykler.dk! Klik her HER og se vores Trustpilot profil!