Før DKK 679,00
DKK 589,00
SparDKK 90,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Stærk allround cykellygte i fin kvalitet
2. Flere indstillinger, inkl. dagskørelys
3. Opladning via miro-USB-kabrl

Vi kan ikke sige det tit nok: Intet er farligere end at være `sort´ cyklist. Utallige cyklister er, i tidens løb, blevet skadet eller dræbt, fordi de har kørt uden cykellygte.

Der er derfor god grund til at købe ordentlige lygter til sin cykel. Kig f.eks. på Bontrager Ion Comp R!  Med en lysstyrke på op til 700 lumen sikrer denne super seje lygte dig en bred, varm lyskegle, som oplyser et meget stort område af terrænet/vejen foran dig, og som kan ses op til 2 km borte. Det er da en `oplysning´, der er til at forstå!

Lygterne kan indstilles til flere forskellige lysstyrker, herunder også blinkende dagskørelys, som giver dig ultimativ synlighed i dagtimerne. Det er bevist, at når det gælder dagskørelys, så giver blinkende løs langt bedre synlighed end konstant lys. Batteriet levetid afhænger naturligvis af, hvilken indstilling, du vælger, men generelt holder Ion Comp R lysstyrken bedre end stort set alle konkurrenter. Opladning sker let og effektivt vha. det medfølgende micro-ISB-kabel.

Lygten er Blendr kompatibel, og monteres let på kompatible frempinde, hjelme og hjelmbeslag. Du kan således vælge at montere lygten på din hjelm. Bemærk: Dette ændrer ikke ved, at det stadig er lovpligtigt at have en lygte monteres på CYKLEN i lygtetændingstiden.  

Bontrager Ion Comp R fås også som et sæt, sammen med baglygten Flare R City. Se sættet her!