Bontrager XXX Wavecel
Før DKK 2.199,00
Fås i 4 farver
Bontrager Specter Wavecel
Før DKK 1.199,00
Fås i 6 farver
Bontrager Charge Wavecel Commuter
Før DKK 1.399,00
Fås i 3 farver
Bontrager Blaze Wavecel MTB
Før DKK 2.199,00
Fås i 5 farver
Bontrager Starvos Wavecel
Før DKK 999,00
Fås i 3 farver
Bontrager Rally Wavecel MTB-Hjelm
Før DKK 1.299,00
Fås i 4 farver
Bontrager Circuit Wavecel
Før DKK 1.399,00
Fås i 5 farver
Bontrager Jet Wavecel
Før DKK 629,00
Fås i 4 farver
Trek Velocis Mips
Fås i 5 farver
Trek Ballista Mips
Fås i 3 farver
Bontrager Quantum MIPS
Før DKK 899,00
Fås i 4 farver
Bontrager Velocis MIPS
Før DKK 1.799,00
Fås i 4 farver

På forkant med teknologierne

Udskiftningsgaranti
Hvis en cykelhjelm har fået et hårdt slag, enten som følge af et styrt, eller fordi man har været uheldig at tabe den ned på et hårdt underlag, bør man snarest muligt udskifte hjelmen, idet man så ikke kan stole på, at den yder samme gode beskyttelse næste gang, uheldet er ude.

Som noget helt nyt har man, fra Bontragers side, valgt at give udskiftningsgaranti på mange af hjelmene i den helt nye 2015 kollektion. Det betyder, at hvis man er styrtet og hjelmen er blevet svækket eller delvist ødelagt, kan man få den byttet indenfor ét år fra købsdato! Dette er helt gratis og sikrer dig at du får den bedst mulige service overhovedet. Sikkerhed fremfor alt!

Indvendige kanaler
Når du cykler, skal du føle dig godt tilpas. Mange kender sikkert den ubehagelige følelse af at svede under cykelhjelmen. Sveden driver, og din hovedbund kan blive rød og irriteret, og begynde at klø, så du får svært ved at koncentrere dig ordentligt om at yde dit bedste på cyklen. Det sker ikke med en hjelm fra Bontrager!

På mange af hjelmene findes der indvendige luftkanaler, som er integreret i hjelmens design. Det betyder for dig at du får udskiftet den varme luft omkring hovedet med frisk luft. I trafikken er det som bekendt vigtigt at holde hovedet koldt. Og det kan du, i mere end én forstand, takket være Bontragers innovative design! Hvis man cykler mens det er koldt, kan man vælge at lukke kanalerne til.

Cykelhjelme til al slags brug!
Uanset om du søger cykelhjelm til brug i skoven, eller en let, aerodynamisk og flot cykelhjelm til landevejen, så finder du den helt rigtige hjelm lige HER. Denne kategori indeholder masser af modeller til både landevej, MTB, sport, hverdagsbrug og ikke mindst super seje cykelhjelme til børn. Forestil dig lyset i dit barns øjne, når det for første gang sætter sin helt egen super cool Bontrager cykelhjelm på hovedet! Og for dig som forælder er det betryggende at vide, at dit barns hoved nu er godt beskyttet, når barnet begiver sig ud i trafikken.

Den bedst mulige beskyttelse
Hvis du køber en cykelhjelm fra Bontrager er du sikret bedst muligt, og samtidig følelses som om hjelmen slet ikke er der. De velformede modeller fås i et væld af prisklasser, hvilket betyder, at uanset hvilket budget, du har, så kan vi levere den perfekte hjelm til dig. Og endda til den bedste pris! Vi giver endda gratis fragt, såfremt den samlede pris på din ordre overstiger 299 kr.

Vi står klar til at hjælpe dig
Som det fremgår ovenfor, er en cykelhjelm ikke bare en cykelhjelm. Uanset, hvilke spørgsmål, du måtte have, er du meget velkommen til at kontakte Cykler.dk. Vort personale står klar til at rådgive dig, så du kan få lige præcis den Bontrager cykelhjelm, der passer til dit behov!