På forkant med teknologierne

Udskiftningsgaranti
Som noget helt nyt har man valgt at give udskiftningsgaranti på mange af hjelmene i den helt nye 2015 kollektion. Det betyder at hvis man er styrtet og har delvist ødelagt, eller svækket hjelmen kan man få den byttet indenfor ét år fra købsdato! Dette er helt gratis og sikrer dig at du får den bedste service overhovedet muligt, sikkerhed fremfor alt!

Indvendige kanaler
Som noget der kan findes på næsten de fleste af cykelhjelmene får man indvendige luftkanaler, som er integreret i designet. Det betyder for dig at du får udskiftet den varme luft omkring hovedet med frisk luft. Det gør at du kan holde hovedet koldt i de varme stunder! Hvis man cykler mens det er koldt, kan man vælge at lukke kanalerne til.

Cykelhjelme til alt slags brug!
Uanset om du søger cykelhjelm til brug i skoven, eller en let, aerodynamisk og flot cykelhjelm til landevejen, så finder du det lige HER. Denne kategori indeholder masser af modeller til både landevej, MTB, sport, hverdagsbrug og ikke mindst seje børnecykel!

Den bedste sikkerhed
Hvis du køber en cykelhjelm fra Bontrager er du sikret bedst muligt, og samtidigt følelses som om den slet ikke er der. De velformet modeller fås i et væld af priser, så det betyder at uanset hvilket budget du har så kan vi leverer hjelmen til dig for den bedste pris! Vi sørger endda for fragten, såfremt værdien på din nye hjelm/ordren overstiger 299 kr.