Før DKK 629,00
DKK 599,00
SparDKK 30,00
Levering 1-2 dage
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 148,00)
Derfor vil dit barn elske den
1. Èn af de sikreste børnehjelme på markedet
2. WaveCel teknologi beskytter optimalt mod hovedskader
3. Meget smart og komfortabel hjelm

Som forælder vil du sikkert være enig i, at dine børns sikkerhed ikke kan prioriteres for højt. Og stadigvæk må det gerne være cool at bruge cykelhjelm. Alverdens påbud, forbud og formaninger nytter for lidt, hvis barnet ikke benytter hjelmen hele tiden, og på hver eneste cykeltur. Husk, at uheld altid rammer på det mest uheldige tidspunkt. Det gælder derfor om at lære barnet gode vaner mht. brug af cykelhjelm, lige fra første færd. Og det gøres bedst med en hjelm, som er både sikker, komfortabel og smart.

Og disse kriterier lever børnehjelmen Bontrager Jet WaveCel til fulde op til. Faktisk tøver vi ikke med at sige, at den er blandt de sikreste børnehjelme på markedet. Bontragers patenterede WaveCel-teknologi bygger på en stødabsorberende cellestruktur, som ligger inde i hjelmen. Jet WaveCel er desuden testet til en mindre hovedform, hvilket jo især er relevant for børn. Og her lever hjelmen op til alle gængse standarder. Når du køber denne smarte og meget sikre hjelm, får du således ganske meget for dine penge.

Hjelmen er forsynet med bløde, aftagelige, vaskbare hjelmpuder, og Dialed Fit-systemet sikrer en komfortabel pasform. Det magnetiske Fitlock spænde er nemt at justere, og sørger for, at hjelmen bliver siddende, hvor den skal.

Der medfølger et klistermærkesæt, så barnet kan sætte sit helt eget præg på hjelmen.

Hjelmen er one-size (48-52 cm i hoved-omkreds).

Brug hovedet, når du køber cykelhjelm til dit barn. Vælg Bontrager Jet WaveCel!

OBS: Producenten yder et års udskiftningsgaranti på denne hjelm. Bliver hjelmen beskadiget som følge af styrt, inden for et år efter købet, får du en ny, ganske gratis. Det gælder i øvrigt for alle hjelme, at de bør udskiftes, hvis de har fået et hårdt slag, enten som følge af styrt, eller fordi de har været tabt ned på et hårdt underlag.