Bontrager Dual Charger fodpumpe
Før DKK 499,00
Bontrager - Pro Flat Pack
Før DKK 399,00
Bontrager Air Rush Minipumpe Til Landevejscykling
Før DKK 269,00
Bontrager Air Rush Elite Co2 Pumpe
Før DKK 199,00
Bontrager Gaffelpumpe
Før DKK 249,00

Bontrager fodpumper til den kræsne bruger!

Fodpumper fra Bontrager - KÆMPE udvalg!
Luft skal der til, hvis man vil cykle. Kan man ikke ordne en punktering, kan det ende med, at man må trække hjem. Sådan har det været siden cyklingens barndom. Intet er så ærgerligt, som at måtte afbryde sin cykeltur, fordi der mangler luft i et dæk. Og der er så sandelig stor risiko for at komme ud for en punktering: Der er skape småsten på veje og cykelstier, og tankeløse mennesker smider flasker fra sig, så asfalten flyder med glasskår. Især i vådt føre kan selv de bedste dæk nemt komme til at samle en sten eller et glasskår op. En pumpe skal derfor bare virke, hver eneste gang, der er brug for den. Og det kan du stole på, at en pumpe fra Bontrager gør!

Hvis du køber en god pumpe, kan du selv klare de punkteringer, som du uvægerligt vil komme ud for, før eller siden

Med den smarte Pro fFat Pack pung får du alt, hvad du har brug for, for at kunne fikse en punktering, og hurtigt komme videre på din cykeltur. Oppumpningen sker vha. af den medfølgende CO2-patron. Nemmere kan det ikke være! Pungen har desuden lommer til penge, kort mv. Selve tasken består af bløde, slidstærke materialer, så du ikke bliver generet af hårde værktøjer, når du har den i baglommen.

Af fodpumper kan vi anbefale Charger eller Dual Charger, der begge er solide, slidstærke pumper, som kan bruges til både racer- og MTB-dæk. Her er der tale om pumper, der kan holde i mange år.

Kører du på slangeløse (TLR) dæk, anbefaler vi Flash Charger, som gør det legende let at montere slangeløse dæk, hjemme eller på landevejen, uden at man har en kompressor til rådighed. trykkammeret fyldes med luft, og tømmes derefter på en gang, vha. et vip af det smarte håndtag. Hvis du tit skifter slangeløse dæk, vil denne pumpe spare dig penge i det lange løb, fordi du ikke behøver gå ud og investere i en kompressor.

Vi giver prisgaranti
Hos Cykler.dk giver vi prisgaranti på alle de varer, du finder på vores webshop. Hvis du kan finde samme vare billigere andre steder, så matcher vi naturligvis prisen. Så vi er faktisk ikke `opblæste´, når vi siger, at vi har Danmarks bedste priser på cykelpumper. Og så må du heller ikke glemme, at vi hos Cykler.dk yder Danmarks bedste service.

Fri fragt på ordrer over 299 kr.
Vi giver gratis levering af alle ordrer over 299 kr. I praksis betyder det, at langt de fleste Bontrager pumper kan leveres fragtfrit. Og hvis du køber et produkt til under 299 kr., så tjek vores fordelagtige priser på fragten.

TRUSTPILOT - 5 ud af 5 stjerner
Vi har leveret mange produkter til vores kunder, det har gjort at vi har fået flere tusinde positive anmeldelser fra vores kunder på nettet. Hvis du ønsker se vores kunders feedback, så klik HER

Få råd og vejledning hos Cykler.dk
Såfremt, du har nogen spørgsmål, i forhold til, hvilken pumpe, du skal købe, er du altid meget velkommen til at kontakte os hos Cykler.dk. Vi lever og ånder for cykling, og er altid klar på en snak om stort og småt indenfor cyklingens fascinerende verden!