DKK 1.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Topmodellen i Arvada-serien
2. Ultralette oversize carbon-rails
3. Vejer kun 192 gram

Hvis du virkelig lever og ånder for cykling, så skal selv de mindste detaljer bare spille. Intet kan du gå på kompromis med. Og selv om du måske tænker, at performance betyder (næsten) alt, så er komfort også særdeles vigtigt. Og man kan være aldrig så hardcore, men hvis man ikke sidder godt i den sadel, man har på sin cykel, så får det ret hurtigt en negativ indflydelse på såvel performance som cykelglæde.

Men frygt ikke! Producenten Bontrager melder sig på banen med topmodellen i Arvada-serien. Navnet er Arvada Pro!

Når man kender sadlerne i Arvada-serien, kan man næsten fristes til at spørge, om det er muligt at lave en sadel, der er mærkbart bedre end Arvada Elite? Og ja, det er det rent faktisk! Arvada Pro skiller sig primært ud i kraft af sine oversize rails i carbon. Stærkere og lettere kan en cykelsadels rails næsten ikke blive. Derfor vejer denne dejlige sadel også kun 192 gram! Og når det skal gå så stærkt som muligt, må man spare vægt, hvor man kan.
OBS: Vi gør opmærksom på, at denne sadel kræver en sadelpindsklampe, som passer til oversize rails. Sadelpindører skal være 7x10 mm.

Den smarte Zone Density skalkonstruktion, med Channel Flex i bunden, er noget, som Arvada pro deler med sine lidt billigere `søskende´ i Arvada-serien. Denne konstruktion optimerer både komfort og performance. Et andet fælles kendetegn er den langsgående rille, som mindsker trykket på din bagdels mest følsomme områder.

Uanset, som du bruger den på landevejen eller i skoven, er Bontrager Arvada Pro sadlen til den virkelig inkarnerede cykel-entusiast.