Før DKK 55.499,00
DKK 44.399,00
SparDKK 11.100,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 199,00)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Integreret batteri
2. Kraftig Brose motor
3. 160/150 mm vandring

Er du på udkig efter en sporty elcykel, der, frem for alt, er lavet til at indtage mountainbike-sporene? Så er Turbo Levo Comp det rette valg for dig! Inspirationen til denne cykel er hentet fra Specializeds nyeste mountainbikes, såsom Slumperjumper. Når dette design kombineres med den førende elcykel-teknologi på markedet, sker der fantastiske ting!
Motoren på Turbo Levo Comp repræsenterer det nyeste nye indenfor motorer til el-mountainbikes. Den er både mindre, lettere og mere effektiv end sin forgænger. Motoren har blandt andet en funktion, der automatisk slår gearkassen fra, når du når op på topfart. Motorens output er lydløst og vibrationsfrit, selv ved maksimal ydelse.

Stellet er både let og stærkt. I designet er der lagt vægt på, at stellet skal kunne absorbere bump og vibrationer fra ujævnt underlag. Cyklens `hjerne´ er TCU´en (Turbo Connect Unit). Det er mere end bare en on/off-knap, idet TCU´en viser batteri-niveauet, og i hvor høj grad, motoren hjælper til. For yderligere information kan TCU´en kommunikere med en cykelcomputer, via Bluetooth.

Cyklen er udstyret med producentens egne M2-batterier på 700 vh., som forøger din aktionsradius med helt op til 40%! Batterierne er integreret i stellet, og kan let afmonteres vha. en umbraco-nøgle.

Sikkerhedsniveauet er i top, takket være de hydrauliske Shimano SLX M7120 200 mm Skivebremser. Den innovative Shimano SLX m7100 1x12-geargruppe sikrer tilpasset trådmodstand. Du får således samlet set en af de mest avancerede og sjoveste elcykler på markedet. Med Turbo Levo Comp bliver din træning på alverdens mountainbike-spor både sjov og effektiv!  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: