DKK 34.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget stærk motor, og 600 Wh. batteri
2. Shimano SLX, 11-gear
3. Hydrauliske skivebremser,

Livet i en større by kan være ganske hektisk. Alle vegne er der krav om, at du skal være `på´. Du skal yde dit optimale på jobbet/studiet. Du skal helst have en aktiv fritid, holde dig i god fysisk form. Du skal have din familie til at fungere. Og endelig skal du også have et aktivt socialt liv.

Alle disse aktiviteter stiller betydelige krav, ikke alene til dig som person, men så sandelig også til den cykel, som du skal bruge til de mange daglige ture i forbindelse med pendling, indkøb, fritidsaktiviteter og meget andet.  

Derfor er det et held, at folkene hos den amerikanske cykel-producent Specialized har skabt Vado 5.0, en revolutionerende elcykel, designet specifikt til det til tider hektiske byliv.

Denne lækre elcykel er udstyret med den hypermoderne Specialized 1.3 motor, som giver sublim trækkraft, samtidig med, at den er både lydsvag og vibrationsfri. Acceleration foregår hurtigt og gnidningsløst. Faktisk er der tale om én af de mest avancerede motorer, du finder på nogen elektrisk citybike. Både motoren og det store 600 Wh. batteri er integreret i det smarte, strømlinede stel, som er lavet af aluminium.  Hvis man ikke ved det, lægger man knapt mærke til, at der er tale om en elcykel. Men i øvrigt er det at køre på elcykel ikke noget at skamme sig over. Idet motoren kun hjælper, når du selv træder i pedalerne, får du nemlig også motion, når du kører på elcykel.

Affjedringen på Turbo Vado 5.0 er også i orden. Den har nemlig en SR Suntour forgaffel med op til 50 mm vandring, som nok skal sluge de små bump, du kan komme ud for på gader og stræder. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser. Det er noget helt andet end traditionelle fælgbremser. F.eks. er hydrauliske skivebremser langt bedre, når føret er vådt/glat. Nå ja, og så er der i øvrigt også hele 11 gear at gøre godt med!

Cyklens smarte Turbo Connect display forsyner dig med alle nødvendige data, og kan naturligvis kommunikere med den gratis Mission Control App, som fos til både IOS- og Android-baserede smartphones.

Med Specialized Turbo Vado 5.0 venter der dig mange skønne ture gennem byen. Men husk lige hjelmen! Hvis du står og mangler sådan én, kan Cykler.dk også hjælpe med det!


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: